Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny
Olusia - Wakacje średnio się udały i ze względu na pogodę (tylko 3 dni słoneczka) i ze względu na moje marne samopoczucie po antykach. Cały czas byłam i jestem poddenerwowana i nie wiem o co chodzi. Nic nie odpoczęłam na wakacjach bo jak Ci pisałam jechaliśmy całą ekipa 12 os. i o odpoczynku nie było mowy. Także wróciłam bardziej zmęczona niż przed wyjazdem. Do tego po tych antykach co chwilę boli mnie głowa i ryczeć mi się już chce bo chyba zaczyna mi brakować już sił. No dobra nie biadole już.
Lilia - To jak wrócisz z wakacji to daj znać.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie cytomegalii. Wczoraj robiłam badania i IgG mam ok 400 a IgM 1,05. To nie są moje wszystkie badania i dlatego na wyniku nie ma jeszcze podanych norm przez labo i nie wiem teraz co to ma znaczyć bo nie wiem jakie są normy. Jak macie jakieś badanie z normami pod ręką to napiszcie będę wdzięczna bo już się martwię że oba wyniki są dodatnie czyli masakra cd ...
a i koszt tych badań PGD jest dość duży niestety jakieś 8-10 tyś. + imsi to kwota ogromna jakieś 20-25 tyś. Tak szybko ich nie uzbieramBez sensu z tym programem rządowym że nie można dopłacać za dodatkowe opcje.
agulla84 no ciekawe czemu do 5 doby nie wytrzymują, tak mówiła mi o tym embrio glue bo pytałam czy mogę dopłacić za imsi, właśnie glue i hatching żeby zwiększyć szanse. I dokładnie tak mi powiedziała że o tym nie mówią ale wszytskim to dają bo inaczej nie mieliby wyników i nie dostaliby tyle kasy z ministerstwa. A za nic dopłacać nie można bo program tego zakazuje.
alternatywa muszę mieć skierowanie do imunologa. ?