reklama

Kto po in vitro?

Inka26 ja jestem z provity :) jestem bardzo zadowolona, chodze do dr Grzrgorza Manki, strasznie sympatyczny i rzeczowy facet, z dr Paliga mialam tylko tyle doczynienia ze przyszla mi dac rozpiske po punkcji wiec sie nie wypowiadam. Moja kuzynka chodzi do dr Krzysztofa Grettki i juz cieszy sie mala krolowa, udalo im sie za drugim razem :) mnie dr Manke polecil urolog meza tez z provity dr Pietrusa- tez genialny czlowiek :)

reklama
Anulla - dzięki za info o Igg i Igm. Wiem że muszę na swoje normy poczekać ale już się denerwuję że znowu coś jest nie tak i stymulacja się przesunie:baffled:

Inka - Ja chodziłam początkowo do Pani dr ale też mi działała na nerwy i postanowiłam przenieść się do dr M bo i tak on robi zabiegi a jej często nie było i wizyty miałam z nim. Nie ma co się przejmować co ona sobie pomyśli bo ona raczej nami się nie przejmuje. Ja po prostu zaczęłam zapisywać się tylko do dr na wizyty , on jest głównie rano do 13 . Też mi głupio było jak widziałam Panią dr na korytarzu ale teraz się tym nie przejmuję w końcu wszystko idzie do 1 kasy a zadowolona z lekarza masz być Ty;-)

Olusia - ja robię u siebie badania w diagnostyce

Olusia7982 tak gyncetrum, na wizytę pójdę jak skończy mi się krwawienie które właśnie się zaczęło. Chyba wystarczy im beta z 8dpt nie muszę powtarzać ?

gos1512 właśnie myślałam o dr. gretce albo mańce mają fajne opinie. A długo czekałaś w kolejce ? Jak dzwoniłam w maju mieli terminy na rządowe in vitro na sierpień 2015, to mnie przeraża bo u męża co miesiąc spada jakość nasienia, pewnie można zamrozić ale wtedy też chyba traci na jakości nie ?

Inka26 dr Grettka jest bardziej "sluzbista" a dr Manka jest bardziej "luzny", o wszystko moge sie go zapytac, wytlumaczy i przede wszystkim sie go nie wstydze :) co do jakosci zamrozomych to mi sie wydaje ze nie tracimy ale zyskujemy a szczrgolnie ze Twojemu M spada jakosc - zastanowcie sie a najlepiej umow sie na wizyte i ofen zapytaj:)
Ja czekalam od ostatniej biopsji M czyli od pazdziernika 2013.

Jo.M bezpiecznie będzie poczekać na normy z labolatorium gdzie robiłaś. Ewentualnie z tego samego jak któraś z dziewczyn robiła w diagnostyce. Trzymam kciuki żeby było ok:)

reklama
Agulla oprocz ciagniecia w podbrzuszu mam bardzo wrazliwy biust i boli przy dotykaniu....najgorzej jest wieczorem jak zdejme stanik to mnie tak boli biut przez chwile.. a potem troszke ustepuje...a tak poza tym nic innego mi nie jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry