reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
genna-masz racje dużo badań ma określony czas ważności,ja miałam duzo badań robionych tj,p/ciała antykardiolipinowe, czynnik le, witamina d3,anty TPO,oczywiście hormony i takie tam. Troche kasy na to poszło i tak sobie myślę jakie będę musiał badania w nowej klinice robić. Ja rapory embriologiczne dostaje po każdym transferze,jeżeli to jest to o czym myśle:mam podane w nich stadium zarodka, ocena,podział

Kochana te badania co wymieniała nie bedziesz musiała powtarzać , jeżeli minie pół roku to bakeriologiczne a tak to tylko takie przed rozpoczęciem stymulki oraz TSH , wiec to juz grosze, a unjesCze dla anestezjologa :)

Agulla przykro mi ale tak jak dziewczyny mówią nie udało się niestety:-:)-( Taki wynik nie swiadczy o tym ze sie cos ruszyło. Beta poniżej 1,2 jest beta całkowicie ujemną. Mi lekarz kiedys powiedział że wynik np. 0,5 czy 1,1 sa naturalne bo ten hormon podobno jest w organizmie wlasnie w takiej malej ilości. Podobno u mezczyzn tez on jest.
Mówiłaś że zarodki stają po trzeciej dobie, tak?? A jakie parametry nasienia ma Twoj M??

agulla84 strasznie mi przykro, ściskam cię mocno :( Nie powtarzam już bety bo od wczoraj mam krwawienie chyba beta z 8dpt wystarczy im w klinice.

madzik34 Witaj! Trzymam kciuki za wysoką bete.

Anulla28 może zmień na kapsułki z olejem lnianym ostatnio znalazłam takie w aptece mają omega 3 i 6, bez 9 który jest w zwykłym oleju ale to chyba lepsze niż nie przyjmować wcale.

reklama
Agulla sciskam Cie mocno i daje Ci kopniaka do dalszej walki :( walczymy o NASZE szczescie!!! Ja jeszcze do konca sie nie pogodzilam ale jak sobie w nocy poplacze i wyzale sie do poduszki to nabieram mocy, sily do walki :) tylko jak patrze na mojego smutasa tzn meza to mi sie serce kraje :( on jest strasznie uczuciowy - jak uslyszal ze mam raka to ja go pocieszalam bo ryczal w szpitalu :)

Do góry