aga17070, w zeszłym tygodniu mavi oferowała DHEA eljot, ale o ile pamiętam ten tydzień jest na wyjeździe, może napisz do niej PW. Dhea jest ciężko dostać ogólnie, braki w hurtowniach, odpowiednik jego jest stymen tylko on ma małą dawkę 10mg.
Olusia, co u Ciebie dzisiaj ?
Quinnie, dzięki za pamięć, z moim pęcherzem troszkę lepiej biorę urosept i vit.C. Mam nadzieję, że u Ciebie już wszystko się poukładało.
Lilia, jak po wakacjach ? zadowolona ? super że już jedziesz po leki razem z Jo.M. przetrzecie mi szlaki i znowu będzie dobra passa z wysokimi betami, czas na nas :-)
andzia.m, piękna trójeczka się szykuje no i do tego jaka data, trzymam kciuki
Aisa_77, co do encortonu to już wszystko wiesz, ja tylko dodam że miałam jego odpowiednik methyperd 4mg od 1dc 2x2.
komóreczka, witaj na forum, świetny wynik jajek pięknie rosną, będzie z czego wybierać. Trzymam kciuki. Punkcja to pikuś w porównaniu z oczekiwaniem na bete po transferze.
kasik36, super !!! tylko kobieto leż i odpoczywaj, bo przyjadę ;-)
Aisa79, rozwód ? ciekawa jestem co na to mąż ?
dulano85, zmiana kliniki na pewno pomoże, świeże spojrzenie i nowe podejście i będzie upragniony efekt. Wykorzystaj czas na podreperowanie organizmu. Zazdroszczę zmiany mieszkania, nam się też marzy ale póki co to walczymy o maleństwo, potem się pomyśli nad zamianą.
Jutro będzie piękny dzień dla Was dziewczynki. Trzymam kciuki
SIERPIEŃ
26: Mimozama - udany transfer
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: komóreczka - punkcja
27: Aisa79 - podglądanie pęcherzyków
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: andzia.m - punkcja
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką