Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to musze wszystko zrobić, zeby mieć dużo komóreczek i żeby mezusia nasienie tez było ok. Najbardziej sie jednak obawiam, ze nie poprawi się jakość nasienia męża i wtedy bede musiała skorzyustać z nasienia dawcy![]()
:-) Rewelacja, ze jest to forum
Wy to poraficie pocieszyć :-) Rewelacja, ze jest to forum
i dobrze... raz wyplucze a porzadnieDostałam właśnie @. Brzunio trochę boli, "leci ze mnie jak ze świnki". Chyba się oczyszczam . Trochę smutno, ale z drugiej strony wesoło że za ok. 18 dni bedzie znowu transferek![]()
Dziewczynki, a jak wasze transferki i samopoczucie:?)
aga sie nie odzywa, pewnie wlasnie w trakcie.Dziewczynki, a jak wasze transferki i samopoczucie:?)
Transferek miałam ok.godziny 12:30 podano mi dwa śliczniutkie zarodeczki jeden z nich to blastocysta 1BB, a drugi to wczesna blastocysta B (Lolitko ty chyba znasz te oznaczenia wiec proszę napisz mi co oznaczają te BB przy blastusiach);-)mam nadzieję że samo dobre:-) Piszę dopiero teraz bo tak jak wam wcześniej wspominałam ja 2 godzinki przed transferem brałam relanium i flamexin i to relanium tak na mnie podziałało że w zasadzie po powrociecały czas spałam;-)i co ciekawe mam te relanium brac jeszcze dziś jedną, jutro i pojutrez dwa razy dziennie po jednej,ale z tego co zrozumialm lekarza to mam to brać ze względu na moją macice niż na spokój noi oczywiście lutek i estrofem dopochwowo, w czwartek badania krwi i w zależności jakie będą włączą lutka podjęzykowego. Ah....dziewczynki jak marzę aby ten raz był już dla nas szczęśliwy