reklama

Kto po in vitro?

Długowłosą strasznie mi przykro :( ale tak jak piszą dziewczyny masz pomogło wracać :) a do crio możesz podejsc w kolejnym
Cyklu chyba ze lekarz bedziexcial odczekać cykl zeby twój organizm sie zregenerował. Do crio mozna podejsc na sztucznym cyklu czyli takim ze od 2dc po USG i zbadaniu progesteronu i estradiolu ,bierzesz brała estrofem potem ok 12-14dc znowu wizyta w celu sprawdzenia endometrium i decyzja kiedy transfer, wtedy juz tylko lutka albo dupek i ewentualnie inne leki jak np encorton ale to zalezy od lekarza. Możesz tez miec na cyklu naturalnym czyli czekasz do swojej naturalnej owulacji , wizyty zapewne częściej niz w cyklu sztucznym ale to wszystko zalezy od lekarza.

JoM Ale cudowne wiadomości wszystkie sie zaplodnily :) bombastycznie :) czekamy na dalsze wieści i ciotki trzymają kciuki :)

A ja od wczoraj czuje Bulgotania w brzuchu, wczoraj to racEj mi burczało ale dzisiaj ewidentny bulgot czyli obcy daje o sobie znać :) nie wiedzialabym gdyby dziewczyny nie pisały tu o tym :)

reklama
dziewczyny, ja widze ze wiekszosc z was na tym forum jest w ciazy. nie przechodzicie na ciezaroweczki?

mam do was pytanie. jest ktoras z was w ciazy po crio bladtocysty 5ba? taka mam i nie wiem czy sie cieszyc :/

Jestem , jestem przepraszam ze tak pozno
Endo 8
komorek 6 najwieksza 17mm reszta po 13-14 planowana punkcja niedziela -poniedzialek w pt kolejny podglad
dziekuje za pamiec i kciuki kochane jestescie!!!

agulla- martwilam sie juz o ciebie. dobrze ze sie odezwalas. ciesze sie ze wszystko dobrze.

olusia- kochana zdrowiej . grzej sie i wyleż abys byla zdrowa i silna dla swoich kruszynek

jo.m - cudowne wiesci odnosnie zarodkow:tak:,Mam nadzieje ze juz jest lepiej z Toba.

genna- pozazdroscic ruchow babelka, pewnie cudowne uczucie. gratuluje:-D

zula,jo.m, olusia i lilia-to kochane moje dziewczyny wyglada na to ze uda nam sie spotkac. jak bedzie blizej 17, czy 18 to zgadamy sie na 100% . szczerze juz nie moge sie doczekac.;-)

kwiatuszekq- cudowne wiesci, trzymam kciuki za powodzenie

Ladygodiva tak nam tu dobrze, ze jakos nie mozemy sie przeniesc ;) A tak serio to ja jeszcze nie wierze, ze jestem w ciazy i jakos boje sie uwierzyc. Mam nadzieje, ze moja wiedza nabyta dzieki forum i doswiadczenie pomoze tym ktore sa na poczatku drogi i czuja sie jak we mgle :) A zarodek 5AB to bardzo dobry zarodek i bardzo dobrze rokuje.

hehe, wierze, ze wam dobrze ale na ciezarowkach wszystkie niedlugo urodza i pustki beda. wszystkie musimy sie szybko stad wyniesc ;)

dzieki za opis jak crio wyglada. ja bede miala na sztucznym cyklu. fajnie ze juz bez menopuru o i bez gonapeptylu. estrofen to sama przyjemnosc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry