Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
andzia przykro mi bardzo. Trzymaj się, tulę mocno :-( Kate, doczekasz się i swojego pęcherzyka ciążowego. Może już niedługo Jo.M, skoro Ty wątpisz w swoją betę, to ja będę bardzo w nią wierzyć i mocno zaciskać kciuki
hej dziewczynki nie było mnie trochę tak się podzialo ze mam krwiaka ((( acard mam odstawiony bo po nim krwawie... krwiak poza kosmówka ponoc nie jest tak zle ale się boje i to bardzo
andzia.m, wiem kochana, najgorsze są pierwsze dni, potem jakoś dochodzi się do siebie, najważniejszy jest plan, który trzyma nas w pionie, daje nadzieję, kalendarz uzupełniony w poprzednim poście.
mi mi, krwiaczek się oczyści i nie będzie po nim śladu, będzie dobrze.
andzia m. tak mi przykro;-( jak widać zabrakło szczęścia, to jest moja teoria i będę się jej trzymać... a teraz trzeba dac czasowi czas..niech wszechświat naprawi to co spier....
Witam się z wami po długiej nieobecności . . .
Mam pytanie.
Rozważam zmianę realizatora w programie rządowym na Novum lub Invicte w Warszawie. Czy jest tu ktoś kto może mi doradzić, wyrazić swoją opinię. Będę wdzięczna za nawet kilka słów. . .
Anuszka, ja ze swojej strony polecam invicte. To jedyna klinika w ktorej sie leczylam i jestem bardzo zadowolona. Maja baaardzo dobre laboratorium. Z lekarzy polecam prof. Dzieki niemu mam dziecko