reklama

Kto po in vitro?

kiki – różnie to może być i kto wie czy nie będę Twoją towarzyszką niedoli… ;-)Ja zaciskam kciuki, żebyś już niedługo podchodziła do procedury.

andzia.m – no po prostu nie wierzę, do dupy z tą moją intuicją :wściekła/y: Bardzo mi przykro, że tym razem się nie udało :-(:-(

Jo.M. – normalnie baty Ci się należą. Nie rozumiem czemu Ty nie wierzysz w te zarodki 3-dniowe… :confused: Z tego co pamiętam to zula miała zarodki 2-dniowe i się udało. Proszę tu nie panikować i wierzyć w swoje kropki :tak::tak: trzymam kciuki.

Olusia - co się z Tobą dzieje??

dorotav – 8 piękna liczba, bardzo mi się podoba :-)

Anulla28 – widzę, że powtarzałaś betę, piękny przyrost, gratuluję.

mi mi – mocno wierzę w to, że krwiak się szybko oczyści, kciukam.

kwiatuszek - za Twój jutrzejszy transfer również kciukam.

Ostatnia edycja:
reklama
andziu tulam cieplutko , ale widzę ,że dzielna kobitka z Ciebie ...pozazdrościć :-)

Lilia wiem o jakiego lekarza Ci chodzi :-D i cieszę się bardzo ,z zielonego światełka :tak:

a ja mam już wynik cytologii...jest ok :-) jeszcze tylko ureaplazma , ale to jeszcze tydzień czekania na wynik.

kwiatuszek trzymam kciuki za jutrzejszy transferek maluszka do brzuszka :-)

A właśnie zapomniałam zapytać. Ponieważ zamiast relanium po transferze polecacie magnez, to chciałam zapytać od kiedy należy go brać, jakie dawki są bezpieczne i jaki magnez... Multum tego w aptekach

Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było na tym wątku,

Anuszka - a gdzie Ty się leczysz w Warszawie?

Andzia - bardzo mi przykro :-(

Dorotav - widzę, że my na tym samym etapie :-) Ja wczoraj też miałam pierwsze podglądanie. Mam 8-10 dobrze rokujących pęcherzyków, jutro kolejne podglądanie i prawdopodobnie punkcja w środę.

Pozdrawiam Was wszystkie, postaram się szybko nadrobić zaległości.

Anuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch.... :-)

Dziewczyny proszę podpowiedzcie. Jak to jest z tą refundacją leków?? Jeśli moja koleżanka miała juz 2 ivf w programie rzadowym, pierwsza próba ok a w drugiej nie doszło do punkcji (brak reakcji) to ma szanse na refundacje leków??

reklama
Bziumelka, ale to chyba zależy od wyników badan i wieku. Trzy refundacje według zaleceń Ministerstwa, czyli chyba 1 będzie miała całościowo bezpłatnie - zabieg plus leki oraz dwie refundacje leków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry