Cześć dziewczynki
Lilia , Kikifish , Zula - Wiem dziewczynki że panikuje ale wiecie same jak to jest jak się okazuje że coś jest nie tak i zaraz człowiek widzi wszystko w czarnych barwach. Obiecałam nie biadolić i nie biadolę. Będzie co ma być . W poniedziałek idę na bete , chociaż chciałam jutro iść w 7dpt tak sprawdzić progesteron bo zwiększyłam sobie lutke no i bete (ale nie krzyczcie) czy coś drgnęło ale doszłam do wniosku że jednak poczekam do poniedziałku. Powiedziałam nawet mojemu M że jutro wcześniej jadę z nim do pracy żeby mnie nie skusiło skręcić do laboratorium przypadkiem;-). Jeżeli chodzi o spotkanie to 17 mi pasuje :-)
Zula - Głównie ten progesteron mi nie daje spokoju po pierwsze że nie wiem jaki był w dniu transferu a po drugie że wydaje mi się dość niski zawsze ok. 20 . Na 100% sprawdzę w klinice ten progesteron z dnia transferu i zobaczymy czy będzie siwy dym.
mi mi - No ja nie wiem dziewczynki co z tymi krwiakami ostatnio. Chyba moda jakaś. Będzie dobrze , odpoczywaj sobie i przynajmniej postaraj się nie stresować.
andzia.m - Ja idę na bete w poniedziałek to będzie 10 dpt 3-dniowych zarodków.
Asia_77 - Ja też polecam magne B6 , bo jak ostatnio go kupowałam to w aptece Pani poleciła go właśnie z tego względu że to niby nie suplement a czysty magnez i że lepiej się wchłania niż inne z większą dawką. Ja brałam już od jakiegoś czasu przynajmniej 1 tabletkę magnezu dziennie (różnych firm) a od punkcji zwiększyłam sobie ten magne b6 do 2x 3 tabletki dziennie . Wcale nie odczuwałam skurczy a wcześniej często były moim problemem. Poprzednio relanium brałam 2 x dziennie (rano i późnym popołudniem) a teraz tylko raz dziennie w zasadzie na noc tylko żeby spokojnie spać. Relanium też działa rozkurczowo także w razie ucisków na podbrzusze w ciągu dnia to oprócz magnezu , nospy możesz brać relanium.
mmm - Głosik oddany:-)
kwiatuszek - Trzymam kciuki za Twojego kropka. Powiedz mi a o co chodzi z Twoim progesteronem że nie chcieli więcej podać zarodków. Podejrzewam że był podwyższony ?