Dziewczyny, jestem w trójpaku !! dwa piękne zarodki siedzą już w moim brzuszysku, widziałam je tam no i zdjęcia też miały superowe. Z 6 komóreczek, powstało 5 zarodków, 1 przestał się dzielić, 4 ok, dzisiaj 1 uległ rozpadowi, 2 są podane a trzeci obserwują - leniuszek za tatą w poniedziałek / wtorek okaże się co z nim. Transfer dzisiaj bardzo bolał, nie wytrzymałam 15 minut na fotelu, musiałam lecieć po 10 min do wc, potem godzinkę leżałam. Mam zapisane luteina, duphaston, magnez, no spe, fraxiparine, methyperd, femibion, inofolik normalnie cała apteka. 3 październik - wysoka beta !! innej opcji nie przyjmuję. :-)
Luize, super, zarodeczki muszą być mega silne że transfer w 5 dobie. trzymam za nie kciuki
jazzabell, ale jaja, nawet dwa, ale super, świetnie że wszystko w porządku, zdrowe maluszki, gratuluję
Asita, kochana, jak Ty długo się do nas nie odzywałaś, jak się czujesz ?? Fluidki chętnie przyjmuję w każdej ilości i nie dziękuję za nie ;-)
olga29, witaj na forum, gratuluję synusia, i trzymam kciuki za drugie maleństwo, też myślę że teraz lepiej przyjąć dwójkę niż żeby drugi kolejny raz musiał być mrożony, poza tym jak rozdzielać bliźniaki no nie wypada. :-)
Jo.M, kochana jak u Ciebie ?