Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam dziewczynki
dawno sie nie odzywałam, ale w miare mozliwości was czytałam. Gratuluje wszystkim, którym sie udało i nadal trzymam kciuki za nas wszystkie, które nadal czekamy na nasze szczęście
U mnie wreszcie coś sie ruszyło.....a więc po histero wszystko ok...żadnych niespodzianek, czyli prawy jajowód drozny, miałam polipa, którego usuneli. Na 9 października mam termin na streching ( czy jak to sie pisze ), a w następnym cyklu transfer
mizanka1@o2.pl, witaj trzymam kciuki za wysoką betę, kiedy testujesz ?
Quinnie, super, super trzymam kciuki
liskka, może u Ciebie nie przywiązują uwagi do hormonów, ja już wiem że gdyby jakimś cudem udało nam się to co miesiąc mam wizytę u endokrynologa, lepiej to kontrolować. Fotka malucha cudowna.
lisska cieszę się, że wizyta się udała, zrobisz wyniki i będziesz wiedziała na czym stoisz. Tarczyca jest ważna szczególnie w ciąży i trzeba ją kontrolować. Dopominaj się zawsze od lekarza na wizytach sprawdzania poziomu hormonów tarczycowych. Teraz mi tak strasznie tsh zjechało, że juz prawie nadczynność miałam a to też nie dobrze.
Zdjęcie jest super, już taki mały człowieczek jest widoczny :-). I gratuluje suwaczka. Moja ciąża jest dwa tyg młodsza tzn dzisiaj mam 6 tydz 3 d
Anulla kciuk za wizytę
Quinnie witaj po przerwie. Zbieraj siły na kolejne podejście i teraz się musi udać
Dorotka jak się czujesz?
Ladygodiva już w przyszłym tyg masz crio, jak przygotowania? Ucałuj córeczkę :-)
Wczoraj minął miesiąc od śmierci taty. Tak szybko czas zleciał,a jednak odnoszę wrażenie, że każdy dzień się ciągnie niemiłosiernie. Bardzo tęsknie za tatą, a z drugiej strony jestem szczęśliwa, że udało się ivf. Jestem teraz bardzo płaczliwa i mogę ryczeć na zawołanie. Smęce Wam tu dzisiaj :-(
Liskka, piękna Wasza fasolka i jaka już duża Ja dziś mam 7t2dzień, to mam nadzieję, że kropek chociaż około 11mm będzie miał No i pewnie dostanę jakieś badania do zrobienia i mam nadzieję, że kartę ciąży. Martwi mnie jedynie temperatura ciała. Mam cały czas poniżej 36stopni. Przeważnie 35,6st. Co prawda zawsze mam niższą niż powinnam, więc może to nic złego nie jest. A wizytę mam dopiero na 16.00