reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess, już Anulla opisała Tobie działanie oleju i ananasa, ja przy tym podejściu zastosowałam czy dzięki temu pierwszy raz zobaczyłam pozytywną betę nie wiem, ale warto spróbować, na pewno nie zaszkodzi. Piszesz, że masz niedoczynność tarczycy to zalecam badanie TSH w czasie stymulacji i po transferze raz w tygodniu, ponieważ moja tarczyca tak zareagowała na leki że z wyniku 0,7 przed stymulacją po 3 tygodniach skoczyła na prawie 21, teraz szybko muszą ją zbijać.

Tola32
, nie wiem jak z tym antybiotykiem, ja już brałam w czasie stymulacji, lekarz nie powiedział że przerywamy jedynie co to że nie dostanę antybiotyku przed i po punkcji. Kuruj się kochana, może dasz radę bez antybiotyków, bylebyś tylko nie brała ibupromu i leków z tej grupy bo uszkadzają komórki

Lilia, piękny wynik, niezła rodzinka się szykuje, prg masz cudowny, a estradiol ładnie zaczął rosnąć.

PAŹDZIERNIK

15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
15: calineczkaa - wizyta
16: Lilia - podglądanie pęcherzyków
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
17: dorotav - podglądanie cudu

20: Hess - wizyta kwalifikacyjna
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog

21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
30: kasik36 - podglądanie juniora
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: kate_p7 - wizyta przed crio
06: Anulla28 - badania prenatalne
Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer

GizaS - udana stymulacja
yplocka1 - criotransfer

kikifish87 - stymulacja

djazzpora - stymulacja
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

Tola, ale ja mam skleroze, właśnie mi się przypomniało, że w cyklu przed stymulacja brałam przez tydzień antybiotyk amoksiklav na te moje enterokoki w szyjce macicy i był przepisany przez gina, więc chyba nie szkodzą :-)

ladygodiva przykro mi ;-( nie rozumiem;-(.............

lisska myslim imyslim, na razie wymyslim minimum 4 a maksimum jeszcze nie wymyslim;-P a co to za wizyte masz jutro ?? my zaczynamy w listopadzie potem pewnie do MZ podejdziemy... na razie czekamy na wyniki badan..i doczekać się nie można;-(

Olusia ja bralas luteinę na wywołanie @ to potem przychodzi już normalnie, czy potem tez trzeba hrabinę zaprosić?;-(

ostatnio mam jakiegoś doła, nie wiem może to jesien..albo deprecha przez duże D ;-( nie umiem gadac z ludzmi a ich brak empatii mnie dodatkowo dobija...

kate_p7, mam nadzieję że szybko wyniki będziecie mieć i zielone światło do działania. Trzymam kciuki. 4 to sensowna liczba !
Ja jutro mam wizytę u gina, co dwa tygodnie są tutaj wizyty i pewnie zobaczę malucha, bo już się przejmuje czy mu tam dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry