Calineczka, powodów jest mnóstwo od słabych zarodków, wirusów a np u mnie endometriozy, no i brak szczęścia. Co do zapładniania zarodków to u mnie przy I ivf zapłodniło się 4, przy II ivf 7 a przy III ivf 5, niestety nie wszystkie dotrwały do mrożenia, ale na pewno więcej niż 3 się zapłodni. No i w programie nie można skorzystać z zamrożonych komórek dopóki nie wykorzystasz wszystkich 3 pełnych prób. Powodzenia jutro.
Ladygodiva, bardzo mi przykro, cholera jasna, ale nie poddawaj się wracaj do walki o drugi cud.
kasik36, nam raczej chodzi o ten ostatni wynik, nie o wszystkie, trochę w szoku w trójkę byliśmy dzisiaj kiedy zobaczyliśmy przy takiej niskiej becie pęcherzyk, więc albo jest pomyłka z wynikiem, albo od wczoraj tak beta przyrosła, no albo wersja o której mam nie myśleć. Zrobię jutro betę w obu labo.
Lilia, buźka dla matki chrzestnej. ;-) Jak Twoje pęchole ?
Hess, witaj na forum, trzymam kciuki. Przy moim II ivf miesiąc przed brałam antyki na wyciszenie i by żadna torbiel na jajnikach się nie zrobiła, potem od 2 bądź 3 dc zaczynałam zastrzyki stymulujące np menopur, teraz miałam gonal, a przy pierwszym fostimon, kontrola usg w 8,10, 12, 14 dc kontrola estradiolu i endometrium, potem punkcja i w 2 czy 3 dobie od zapłodnienia transfer no i 14 dni czekania na betę i uwierz jest to najdłuższy czas oczekiwania. Dostaniesz leki po transferowe progesteron. Jeśli mogę Ci coś doradzić to od 1 dc pij 2 łyżki oleju lnianego tłoczonego na zimno a z 5 dni przed transferem i 3-4 dni po transferze jedz świeżego ananasa po 2-3 plastry.
liskka, jutro Wasze spotkanie, czekamy na relację i fotkę.
Dziewczynki, czy kogoś brakuje w kalendarzu ? jak co to piszcie.
PAŹDZIERNIK
15: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
15: calineczkaa - wizyta
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
17: dorotav - podglądanie cudu
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog
21: Aisa79 - podglądanie maluszka
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
30: kasik36 - podglądanie juniora