• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

kikifish87, ja dalej się boję bo nie jest idealnie, ale nawet idealne nie jest gwarancją. Najważniejsze, że nasz mały Hemen jest dzielny i walczy za mamusią,:-) a za tatusiem leniuszek ;-)

reklama
Dorotka ciesze sie bardzo ze twoj malutki leniuszek ma sie dobrze i ze uslyszeliscie dzis serduszko:) nadal kciukam za was

Lilia to juz trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :) bierzesz 1 czy 2 blastki ?

A mnie chyba cos bierze....wczoraj caly dzien trzeslam sie z zimna a dzis mi goraco i do tego niedobrze i jestem jakos bardzo zmeczona :( byle do 15.00

Dorotka, ale super wiadomości przynosisz :tak: najważniejsze, że maluch walczy. Niech sobie rośnie i niedługo nadrobi. Najważniejsze, że jest serduszko i na następnej wizycie już będzie dużo większy:)
Lilia, super, że jutro transfer. Teraz Ty jesteś następna, więc czekamy na ciężaróweczkach na Was :tak:

Giza a ty sama robilas to badanie z Invicty czy poszlas do laboratorium? moja kolezanka dostala wczoraj zestaw a na poczte wyslali jej informacje ze ma sie udac do laboratorium... jak to jest?:tak:

Quinnie zdrowka zycze !!:tak:

Lilia jutro twoj wielki dzien... trzymam kciuki !!;-)

Witajcie dziewczyny

dorotav – bardzo się cieszę z bijącego serduszka. Cały czas trzymam kciuki za Twojego walecznego maluszka, bo jak widać to jest bardzo waleczny :tak:

Bziumelka – ja bardzo chętnie ustąpię miejsca nowym staraczkom i przeniosę się na ciężarówki :-)

Olusia – transfer mam na 12.40.

Quinnie – kuruj się i wracaj szybko do zdrówka. Jutro podejmę decyzję ile zabiorę zarodków, jak się dowiem ile dotrwało do 5 doby.

Tinuś – bardzo dobrze, że wzięłaś sprawę w swoje ręce. Jesteście młodzi, ale już wiesz na czym stoisz i możesz z tym walczyć. Ja jestem na siebie wkurzona, że tak późno zaczęliśmy starania, ale skąd mogłam wiedzieć, że coś będzie nie tak…
Ja już trochę ochłonęłam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotav nawet nie wiesz jak się cieszę z serduszka Twojego Hemena :-) normalnie prawie jak ze swojego ;-) Taki waleczny jest, że MUSI być wszystko dobrze, nadrobi zaległości a jak nie to będzie po prostu malutki i drobniutki, może to będzie dziewczynka, taka subtelna Calineczka :tak::-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry