reklama

Kto po in vitro?

kikifish87, ja dalej się boję bo nie jest idealnie, ale nawet idealne nie jest gwarancją. Najważniejsze, że nasz mały Hemen jest dzielny i walczy za mamusią,:-) a za tatusiem leniuszek ;-)

reklama
Dorotka ciesze sie bardzo ze twoj malutki leniuszek ma sie dobrze i ze uslyszeliscie dzis serduszko:) nadal kciukam za was

Lilia to juz trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :) bierzesz 1 czy 2 blastki ?

A mnie chyba cos bierze....wczoraj caly dzien trzeslam sie z zimna a dzis mi goraco i do tego niedobrze i jestem jakos bardzo zmeczona :( byle do 15.00

Dorotka, ale super wiadomości przynosisz :tak: najważniejsze, że maluch walczy. Niech sobie rośnie i niedługo nadrobi. Najważniejsze, że jest serduszko i na następnej wizycie już będzie dużo większy:)
Lilia, super, że jutro transfer. Teraz Ty jesteś następna, więc czekamy na ciężaróweczkach na Was :tak:

Giza a ty sama robilas to badanie z Invicty czy poszlas do laboratorium? moja kolezanka dostala wczoraj zestaw a na poczte wyslali jej informacje ze ma sie udac do laboratorium... jak to jest?:tak:

Quinnie zdrowka zycze !!:tak:

Lilia jutro twoj wielki dzien... trzymam kciuki !!;-)

Witajcie dziewczyny

dorotav – bardzo się cieszę z bijącego serduszka. Cały czas trzymam kciuki za Twojego walecznego maluszka, bo jak widać to jest bardzo waleczny :tak:

Bziumelka – ja bardzo chętnie ustąpię miejsca nowym staraczkom i przeniosę się na ciężarówki :-)

Olusia – transfer mam na 12.40.

Quinnie – kuruj się i wracaj szybko do zdrówka. Jutro podejmę decyzję ile zabiorę zarodków, jak się dowiem ile dotrwało do 5 doby.

Tinuś – bardzo dobrze, że wzięłaś sprawę w swoje ręce. Jesteście młodzi, ale już wiesz na czym stoisz i możesz z tym walczyć. Ja jestem na siebie wkurzona, że tak późno zaczęliśmy starania, ale skąd mogłam wiedzieć, że coś będzie nie tak…
Ja już trochę ochłonęłam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotav nawet nie wiesz jak się cieszę z serduszka Twojego Hemena :-) normalnie prawie jak ze swojego ;-) Taki waleczny jest, że MUSI być wszystko dobrze, nadrobi zaległości a jak nie to będzie po prostu malutki i drobniutki, może to będzie dziewczynka, taka subtelna Calineczka :tak::-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry