Cześć dziewczyny
Dorotav - GRATULUJĘ SERDUSZKA , bardzo się cieszę że jest i niech rośnie jak na drożdżach.
Lilia - Trzymam kciuki za Twojego kropka. 2 blastki to faktycznie super wynik. Pytałaś o tego ananasa , ja niestety nigdy go nie jadłam po transferze i w sumie nie wiem co i jak. Już prawie 1 dzień za Tobą , oby szybki zleciały Ci te dni.
Kikifish - W sumie jak faktycznie nie będzie problemów z punkcją i transferem w święta to można śmiało podchodzić. Ja chyba odczekam ten 1 cykl ze względu na bakterie M , tzn zapytam immunologa czy możemy podchodzić a jak nie to odczekam jeszcze trochę. Ta bakteria to w sumie nic takiego , jedna z bakterii którą każdy człowiek ma na skórze ale mój M ma w ją organizmie i dostał biseptol z kliniki i 2 inne antybiotyki od immunologa. W sumie 1 miesiąc leków a co dalej zobaczymy. Po tej kuracji na pewno plemniki będą osłabione i chciałbym M trochę na witaminach przetrzymać.
Olusia - Chyba taka Twoja uroda z tymi mdłościami. O bakterii M pisałam Kiki powyżej także przeczytaj sobie , a jaka to bakteria to nie pamiętam a wyniki M w biurze zostawił , skleroza jedna.