• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam jutro wizyte na 18... caly dzien przede mna.. juz mam stracha....
CNnkeiPkTS6EmNi4GeKGDUIWZogEIWLmX7teDcqJbNDrn5w6N1LWQQjExY50CP8FBAA7

Rano jade do mamy... zeby miec blizej do lekarza... nie wiem czy moj pojdzie zemna... :-( chociaz mysle ze sie zmobilizuje..

Luize :*

Ostatnia edycja:
Calineczka obyś nie potrzebowała planu B. Ale punkt widzenia zależy od punktu patrzenia. Mój M kiedyś też był przeciw dawcy nasienia:dry:a teraz już przegryz tą myśl. Ja też, Bo myśleliśmy albo o dwastwie komórek albo o nasienia. Dr mówi że u nas nasienie jest gorszej jakości i wrazie niepowodzenia spóbujemy tak:dry: Mamy też takich nietaktownych znjaomych, powiedzieli kiedyś przy nas że adopcja dziecka to duze ryzyko bo nie wiadomo co z tego wyrośnie i jakie geny:wściekła/y: a ja jej na to że z Twoejgo dziecka też nie wiadomo co wyrośnie.:angry: a znajoma odbiła faceta kobieci z 0,5 rocznym dzieckiem (co prawda byli na rozdrożu) i szybko zaszła w ciaze żby go złapać. Nie wyobrażam sobie ich z problemem niepłodności.
Bo niepłodnośc to bardzo duze utrudnienie dla naszych małżeństw. A mimo to sobie radzimy i walczymy o szczęscie.

Sykatynka gratuluję:tak:beta cudowna. No i jak liczne rodzeństwo czeka :-p

Ja w stymulacji ostatniej miałam 150 gonalu f i 75 menopuru. Fajnie że potaniało :tak:

Aaa ... dostałam wyniki z invicty ale tylko męża. bałam sie otworzyć a tu wszytsko prawidłowe:szok: myślalam że u M coś wyjdzie nieprawdłowego bo przecież nasienia ma fatalne a tu wszytskie 3 wyniki prawidłowe:-Dszkoda że się to nei przekłada na wyniki:dry:

reklama
To żeńska

• [*=left]Detekcja mutacji G20210A w genie Promtrombiny - czynnik II
    [*=left]Detekcja mutacji Leiden w genie Proakceleryny - czynnik V
    [*=left]Detekcja 2 mutacji w genie CFTR
    [*=left]Detekcja polimorfizmu w genie MTHFR

a to męska

• [*=left]Detekcja delecji w rejonie AZF
    [*=left]Detekcja 2 mutacji w genie CFTR

są dwie mutacje w genie CFTR:sorry2:tak mi się wydaje że na ktoryś z moich wyników trzeba dłużej poczekać. 15.10 dostali próbki czyli jak mają 14 dni roboczych to mają czas do przyszłego czwartku maksymalnie. Czyli przed wizytą w klinice​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry