• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam jutro wizyte na 18... caly dzien przede mna.. juz mam stracha....
CNnkeiPkTS6EmNi4GeKGDUIWZogEIWLmX7teDcqJbNDrn5w6N1LWQQjExY50CP8FBAA7

Rano jade do mamy... zeby miec blizej do lekarza... nie wiem czy moj pojdzie zemna... :-( chociaz mysle ze sie zmobilizuje..

Luize :*

Ostatnia edycja:
Calineczka obyś nie potrzebowała planu B. Ale punkt widzenia zależy od punktu patrzenia. Mój M kiedyś też był przeciw dawcy nasienia:dry:a teraz już przegryz tą myśl. Ja też, Bo myśleliśmy albo o dwastwie komórek albo o nasienia. Dr mówi że u nas nasienie jest gorszej jakości i wrazie niepowodzenia spóbujemy tak:dry: Mamy też takich nietaktownych znjaomych, powiedzieli kiedyś przy nas że adopcja dziecka to duze ryzyko bo nie wiadomo co z tego wyrośnie i jakie geny:wściekła/y: a ja jej na to że z Twoejgo dziecka też nie wiadomo co wyrośnie.:angry: a znajoma odbiła faceta kobieci z 0,5 rocznym dzieckiem (co prawda byli na rozdrożu) i szybko zaszła w ciaze żby go złapać. Nie wyobrażam sobie ich z problemem niepłodności.
Bo niepłodnośc to bardzo duze utrudnienie dla naszych małżeństw. A mimo to sobie radzimy i walczymy o szczęscie.

Sykatynka gratuluję:tak:beta cudowna. No i jak liczne rodzeństwo czeka :-p

Ja w stymulacji ostatniej miałam 150 gonalu f i 75 menopuru. Fajnie że potaniało :tak:

Aaa ... dostałam wyniki z invicty ale tylko męża. bałam sie otworzyć a tu wszytsko prawidłowe:szok: myślalam że u M coś wyjdzie nieprawdłowego bo przecież nasienia ma fatalne a tu wszytskie 3 wyniki prawidłowe:-Dszkoda że się to nei przekłada na wyniki:dry:

reklama
To żeńska

• [*=left]Detekcja mutacji G20210A w genie Promtrombiny - czynnik II
    [*=left]Detekcja mutacji Leiden w genie Proakceleryny - czynnik V
    [*=left]Detekcja 2 mutacji w genie CFTR
    [*=left]Detekcja polimorfizmu w genie MTHFR

a to męska

• [*=left]Detekcja delecji w rejonie AZF
    [*=left]Detekcja 2 mutacji w genie CFTR

są dwie mutacje w genie CFTR:sorry2:tak mi się wydaje że na ktoryś z moich wyników trzeba dłużej poczekać. 15.10 dostali próbki czyli jak mają 14 dni roboczych to mają czas do przyszłego czwartku maksymalnie. Czyli przed wizytą w klinice​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry