reklama

Kto po in vitro?

reklama
lilia przykro mi ;-( ivf to loteria, niestety tym razem się nie udało ale gdzieś tam na czeka na Ciebie twój skarb...

migotka ja tez nie moge spac, to wszystko mnie przerasta;-( ale bedzie dobrze, nie poddamy się!!

Aaaaaa, no i dziś wreszcie (rychło w czas) zrobiłam sobie badania przeciwciał (IgG i IgM) przeciw różyczce, toksoplazmozie i cytomegalii. Wyniki mam mieć wieczorem. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :tak:

Dzięki Dziewczyny. Jutro idę na wizytę. Ciekawe co doktor powie.
Byłam dwa tygodnie chora, brałam ibuprom zatoki przez tydzień, dodatkowo furaginę, teraz kończę zinnat i jeszcze heviran bo opryszczka się zrobiła.
No i jeszcze ta prolaktyna teraz, ech....

kate_p7 - ja dokładnie nie wiem. Coś tam pisało, że zakres ma być od 3-15, ale nie jestem pewna. U mnie mąż ma wyniki ok, więc jakoś się temu zbytnio nie przyglądałam.

reklama
dziewczyny które podchodzą do ivf z MZ czy koncentracja plemników ponizej 3mln/ml dyskwalifikuje z programu rządowego?

Wskazaniem do leczenia mężczyzn w ramach Programu jest:

[FONT=museo_sans300]a) stwierdzenie gęstości plemników poniżej 3 mln/ml nasienia, w przypadku niepłodności trwającej dłużej niż 12 miesięcy,
[/FONT]
[FONT=museo_sans300]b) stwierdzenie gęstości plemników 3-15 mln/ml nasienia, w przypadku niepłodności trwającej dłużej niż 24 miesiące,[/FONT]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry