Dorotka szczerze współczuję, nie rozumiem tej niesprawiedliwości.

Co do pobierania materiału do badan, to jednej z moich koleżanek, wręcz zapomnieli pobrać w czasie zabiegu mimo że zalecenia były wpisane od lekarza, często jest tez problem ze złym pobraniem materiału...odpoczywaj teraz i regeneruj się, małymi kroczkami a wszystko się uda;-)
Migotka trzymam kciuki za twoje zarodeczki, teraz jak mają AH to się bardzo dobrze wgryzą;-)
Ewelajna86 może chodziło o encorton, acard, clexane, flaxiparyne, a naturalnie to przetestowany przez nasze drogie koleżanki
Ananas ;-) co do reszty to witaminki B6,B12,D,E, olej lniany...
Aisa77 pewnie przed 1DS tez @ przyjdzie, ale to dobrze bo później będzie łatwiej policzyć który to tydzień ciąży;-P
Hess to ty slawna jesteś;-) trzymam kciuki za piękne komórki, co do hodowli zarodków to Invicta jest jedna z najlepszych Pol klinik jeżeli chodzi o hodowle do 5 doby i dlatego w większości to zalecają. Co dr Sz ja tez mam nie mile przejścia jak po 3 weryfikacji zadzwonila, ani przykro mi beta niska tylko, proszeodstawic leki, zero współczucia i taktu..
calineczkaa ja się super czułam podczas stymu tylko brzuch bolał, natomiast humorków nie miałam, do pracy chodziłam po 10 godzin pracowałam, wiec stymu to nic strasznego, co do boleści brzucha to zależy ile tam tego rośnie. Na jedną dojrzala komorke przypada 200-300E2, tylko wiadomo ze te mniejsze pęcherzyki tez produkują estradol. Mysle ze wszystko będzie dobrze ;-)
mmm..dlugowlosa- trzymam kciuki za wysokie bety;-)