• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Hess, ten dostinex to mi jedna tabletka zostanie, więc jak będziesz potrzebowała, to zrobimy interesa i napewno taniej na tym wyjdziesz;-)Bo w opakowaniu były dwie, a mi potrzebna jedna, którą rozpołowiłam:-)
Choragon kosztował jakieś 35 zł:-)Ostatnio wszystkie leki hurtem wykupiłam, więc cen też dokładnie nie kojarzę:-)
Kate, dzięki, uspokoiłaś mnie;-)
W tej aptece jest taka miła i niezwykle rezolutna aptekarka, śmiga jak Cię mogę, na wszystkim się zna i lakonicznie wszystko objaśnia;-)
Jaki to niesamowity stres to pierwsze podejście, gdyby nie to forum byłabym całkowicie zielona!już nie chcę tego przeżywać.

reklama
calineczkaa - no wybacz, że się tak opóźniłam z kwalifikacją ;-) Nie poleżymy razem, ale jak bardzo chcesz mogę przyjść i potrzymać Cię za rękę ;P
To miło, ze strony lekarzy, że nie tłumaczą jak podać sobie zastrzyk. A przy kupowaniu Menopuru, też Wam aptekarz tłumaczył, jak zmieszać, jak co działa itp?? Bo mnie się spytał, czy pierwszy raz będę brała no i wszystko mi wytłumaczył, pokazał :). Miło z jego strony.
A ile kosztuje ten...kurde zapomniałam.....lek na "d" i ten na "ch" ??? :-D

mmm - zajefajny tort, świnki zawodowe. Aż zżera mnie zazdrość i dostałam ślinotoku. Poproszę przepis !!!!! O ile to nie tajemnica ;-) I o ile tort nadaje się do zrobienia przez amatora wypieków :-D

jeśli ja go zrobiłam to każdy zrobi :P Żeby życie miało smaczek...: tort świnki w błocie

calineczkaa - no to zobaczymy czy mi też będzie potrzebny (i ile) dostinex, to jakby co robimy interes ;-)
Ja bez tego forum też bym oszalała, była niedoinformowana i pewnie nieświadoma wielu rzeczy. Normalnie teraz żyć bez niego nie mogę.
Mam nadzieję też, że już niedługo przeniesiemy się na forum ciężarówek ;-)

Juz jestem w domku po wizycie:) rano zostal gonalpeptyl i encorton a wieczorem mam gonal 187,5 :) nastepna wizyta 17 listopada a prawdopodobnie 21-24 listopada bede miec punkcje :) juz nie moge sie doczekac :)
Kate_p7 nie wiem czemu jestem wpisana na 15? Wpisz mnie na 17 podglad pecholi :)

mam nadzieje ze teraz jest dobrze;-)

LISTOPAD:

12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: Migotka25 - wysoka beta!
12: Sykatynka - wizyta serduszkowa
12: calineczkaa - punkcja
12: dlugowlosa - wysoka beta!
14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
14: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14: coleta - podglądanie pęcherzyków
16: Milkaa1989 - udany transfer