reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki u mnie wielkie oczekiwanie na punkcje;-)Właśnie się nażarłam konserwy tyrolskiej na zapas:-)
Już się spakowałam, mąż na jutro wziął urlop i będzie cały czas ze mną;-)
Powiem Wam, że bardzo mi pomógł ten dostinex, bo czuję się o wiele, wiele lepiej:happy:Już dzisiaj musiałam wziąść antybiotyk unidox.
Mam nadzieję, że się obudzę po znieczuleniu!:-)I jestem ciekawa, ile będzie komóreczek prawidłowych, mam nadzieję, że wymagany komplecik się uzbiera;-)A później wielkie oczekiwanie na telefon o zarodkach.
Sykatynka, trzymam kciuki za Twoją wizytę;-)Mam nadzieję, że jutro usłyszysz serduszko maluszka;-)

Dzięki za wpisanie mnie na listę,
U mnie stymulacja będzie w grudniu, @ 30 listopada i 2-3 dzien cyklu zaczynam stymulacje. Juz menopur sie chłodzi w lodówce :)
Któraś dziewczyna sie pytała gdzie podawać choregon... Otóż ja miałam bezpośrednio w tyłek, pamietam dokładnie jak położna narysowała mi na d...kółko w które mialam sie wkłuć, a mój dzielny mąż trzymał mi lusterko o mało przy tym nie mdlejąc.
Ale mysle ze podany w brzuch też spełni swoją rolę!

Andziulek to ja Cię przepisuje na grudzień ;-)

LISTOPAD:

12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: Migotka25 - wysoka beta!
12: Sykatynka - wizyta serduszkowa
12: calineczkaa - punkcja
12: dlugowlosa - wysoka beta!

14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
14: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14: coleta - podglądanie pęcherzyków
14: Milkaa1989 - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
17: gos1512 - podglądanie pecherzyków
18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg połówkowe
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
inka26 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją

GRUDZIEŃ

02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer

Luize, Sakatynka poprosimy zdjecie :)
Migotka, dlugowlosa czekamy na nawspaniale wiesci bo juz dawno zadna nie zaciazyla :)
Ja mam jakas masakre, dowiedzialam sie ze siostra jest w ciazy, niby sie ciesze ale... z drugiej strony przykro ze ja ciagle nie.......

Dziewczynki powodzenia jutro na wszystkich wizytach, trzymam kciuki za wysokie bety i podglądanie maluchów. Calineczka nie denerwuj się punkcją, to nic strasznego :tak:

Andziulek witaj po przerwie :)

Ja tak na szybko, po prenatalnych wszystko dobrze, maluch ma 6 cm, serducho bije jak dzwon, przezierność prawidłowa. Maluch strasznie się wiercił, kopał mnie obiema nogami po macicy jak szalony :-) dobrze, że tego nie czułam bo nie mogłabym się chyba ruszać :-) no i póki co zapowiada się chłopak :happy:

dzięki za kciuki

reklama
Witajcie Kochane

Lady
przykro mi :-(

Za jutrzejsze bety , serduszka i jajeczka trzymam zaciśnięte &&&&&&:-)

A ja obudziłam się z @ :-) Przyszła idealnie w terminie ....:-) wzięłam pierwszy antyk i tak myślę i myslę i wydaje mi się ta punkcja 16 niemożliwa:baffled: Ostatnią tabletkę mam wziąc 01.12 . Z tego co pisałyście to 14 dni bierze się gonapeptyl , czy coś takiego. Więc u mnie to będzie do 15 go , to gdzie czas na stymulację? :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry