Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hess, to my razem "podgladamy" sie w piatek. Nie moge sie doczekac bo w piatek bedziemy miec tez wyznaczony termin punkcji. Nastawiam sie, zgodnie ze wstepna zapowiedzia na poniedzialek.
Czy z ivf rodza sie chlopcy??? Nie znam statystyk (sa takowe?). My mamy dziewczynke :-)
gos1512 - weź też pod uwagę, że ja kupowałam Menopur po 1 listopada, czyli po wprowadzeniu nowej refundacji. Bo przed 1.11 kosztował on coś ok 500 zł.
mmm... - menopur składa się z ampułki z proszkiem i 2 strzykawek z płynem oraz z jednorazowych strzykawek z igłą i ma waciki nasączone alkoholem. Do ampułki z proszkiem trzeba wstrzyknąć 2 strzykawki z płynem i zrobi się przezroczysty roztwór. Potem z tej ampułki jednorazowymi strzykawkami będziesz nabierała sobie odpowiednią ilość jednostek (na strzykawkach jest odpowiednia podziałka). I tyle. Dopóki nie zrobisz roztworu lek musi być w lodówce, a jak już będzie zrobiony, to nie musi być w lodówce. Do Menopuru dołączają książeczkę z instrukcją, a mnie jeszcze magister z apteki wytłumaczył jak się to robi. Nie jest to trudne
coleta - o to super, że będziemy się razem podglądać. Nie wiem jak u mnie będzie z punkcją, lekarz powiedział, że może być nawet w czwartek/piątek, bo stymulacja ma potrwać z 11 dni. Ale oczywiście po piątku może się to zmienić. Zobaczymy. Oby wszystko było ok, a pęcherzyki ładnie rosły
Luiz, Sykatynka kciuki za wasze spotkanie z maluchami
Migotka, Dlygowlasa za wysokie bety
Calineczka za twoja punkcje... oby pobrali duzo pieknych jajec
Dziewczyny, mam takiego stracha, jak nigdy.... myślałam, że przed poprzednią wizytą pęcherzykową osiągnęłam apogeum, ale to, co czuję dzisiaj to już mega nerwy...
Boję się, że może być coś nie tak, a i ja i mąż już po trochu zaczęliśmy się przyzwyczajać do myśli, że się udało... więc rozczarowanie teraz będzie straszne...