reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justyś - 14 dpt powinna być już chyba co najmniej kilkaset... ja 10 dpt miałam 153 chyba, potem przyrasta dość szybko, 17 dpt miałam 2600...

Dziewczynki kochane, ja już po wizycie :) serduszko tylko widziałam, a właściwie jego uderzenia... lekarz powiedział, że jest jeszcze za maleńkie, żeby je usłyszeć, ale jest i bije a maluszek ma 6,1 mm :)
Powinien być troszkę większy, bo z usg wychodzi że ma 6 tyg. podczas gdy z obliczeń wychodzi 7 tydz., ale lekarz powiedział, że mam się tym nie martwić, że to i tak jest w normie....
Mam założoną kartę ciąży, poród na 1 lipca :) cieszę się bardzo i na chwilę jestem spokojniejsza, choć wolałabym, żeby był większy...

Sykatynka super :-) gratuluję :-) moj maluch w 6t1d miał 5 mm i serduszko biło też tylko ok 120 uderzeń. A teraz ma 6 cm i uderzeń jest 153 :-) najważniejsze, że jest serduszko :-)

Migotka test mi wyszedł przy becie ponad 500 i był blady. Przy becie 2000 też nie był super wyraźny. To, że wcześniej Tobie wyszedł nie oznacza, że teraz będzie tak samo. Trzeba wierzyć :-)

Kate jak będziesz miała rację z chłopakiem, to Cię mianuję wróżką :-D

reklama
Cześć dziewczyny :)
Sykatynka gratuluje Ci bardzo :)to musi być cudowne przeżycie zobaczyć malutkie serduszko :) dbaj o siebie i dzidziusia.Migotko mam nadzieje,że się mylisz i będziesz miała wysoką beteke, z tym testami nigdy nic nie wiadomo.Ja dzwoniłam dziś do laboratorium i z 6 komóreczek zapłoniło się 5 także jestem zadowolona.Teraz tylko czekać żeby ładnie się podzieliły.Pani z laboratorium powiedziała,że czekamy do blastocysty więc transfer planowany na poniedziełek. Buziaki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry