reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa on przy okazji zbija prolaktynę i ogólnie nie jest to lek który jest obojętny dla naszego organizmu obniża poziom dopaminy itp.... co do dr K tez u niego zaczynaliśmy procedurę i może jest to lekarz dobry natomiast jest bardzo "zmienny" w swoich opiniach.. co do lekarzy myślę ze każdy jest fachowcem oczywiście dr K i dr P i dr Niem. odnośnie zarodków zadzwoniła Pani tylko raz chyba żeby powiedzieć ile komórek pobrali, można poprosić o telefon ile komórek się zapłodniło(24h po punkcji) i to tyle... zgadzam się z tym co mówi lolitka bo estradiol miałam taki sam... ;-)

raptus - ja nie mogę zaznać spokoju od początku tej procedury... ehhh może jak się uda to wtedy będzie lepiej;-)

dlugowłosa trzymam kciuki za bete;-)

Milka1989 - no to trzymam kciuki za komóry a kiedy transfer? wpisałam Cię za 5 dni;-P jakby co zmienie;-)

LISTOPAD:

12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: Migotka25 - wysoka beta!
12: Sykatynka - wizyta serduszkowa
12: calineczkaa - punkcja
12: dlugowlosa - wysoka beta!
14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
14: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
14: coleta - podglądanie pęcherzyków
15: gos1512 - wizyta przed stymulacją
16: Milkaa1989 - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
17: calineczkaa - udany transfer
18: kate_p7 - wizyta kontrolna
19: djazzpora - transfer
19: justys8782 - wysoka beta!
19: mcmaja - wysoka beta!
20: Quinnie - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg połówkowe
30: Olusia - usg połówkowe
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm... - wizyta przed stymulacją
inka26 - criotransfer
yplocka1 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Andziulek - stymulacja

GRUDZIEŃ

02: Kasik36 - wizyta z juniorem
02: Yplocka1 - wizyta wstępna
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja

STYCZEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer

Ostatnia edycja:
kate_p7 - wykreśl calineczkę z 15-tego - transfer, bo i 17-tego też ma wpisany transfer ;)

calineczkaa - no właśnie, też mi się skromnie wydaje, że powinnam może być o ten 1 raz więcej przynajmniej monitorowana, ale z drugiej strony chyba wiedzą co robią :) Kurde, tak żałuję, że to podglądanie mam u innego lekarza...... wolałabym już u dr P być. Mam nadzieję, że ta lekarka skonsultuje z nim dalszy proces stymulki itp., i że punkcja też u niego będzie i transfer i w ogóle mam nadzieję, że hiperki mieć nie będę :baffled: Póki co czuję się dobrze. A Ty moja Droga uważaj na siebie, i mam nadzieję, że poczujesz się lepiej niedługo :)

cześć!! jej jaka jestem dziś zmęczona! dobrze że jutro i pojutrze wolne :)

możecie mnie wpisać na wizytę przed stymulacją na 27?

teraz oficjalnie mogę się pochwalić bo zrobiłam świnkowemu torcikowi sesję zdjęciową SAM_1102.jpgSAM_1103.jpgSAM_1104.jpgSAM_1105.jpgSAM_1106.jpgSAM_1107.jpgSAM_1109.jpgSAM_1110.jpgSAM_1111.jpgSAM_1112.jpg

Załączniki

• SAM_1102.jpg
    SAM_1102.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 90
  • SAM_1103.jpg
    SAM_1103.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 86
  • SAM_1104.jpg
    SAM_1104.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 76
  • SAM_1105.jpg
    SAM_1105.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 80
  • SAM_1106.jpg
    SAM_1106.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 90
  • SAM_1107.jpg
    SAM_1107.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 94
  • SAM_1109.jpg
    SAM_1109.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 87
  • SAM_1110.jpg
    SAM_1110.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 87
  • SAM_1111.jpg
    SAM_1111.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 87
  • SAM_1112.jpg
    SAM_1112.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 108
mmmm, chyba staniał, Dorotka mi pisała, weszła nowa refundacja od 1 listopada...
Hess, no właśnie mi się wydaje, że Ty powinnaś być bardziej obserwowana....Też mam nadzieję, że balon z brzucha mi nie urośnie, bo ja jestem panikara....:-)De facto, nie wiem, dlaczego jest hiperka po punkcji, a nie przed, i co ją wywołuje?Wysoki estradiol?Co ma do tego dostinex, który zbija prolaktynę?Nie czaję tego....Kate, wyjaśnisz???:-):-):-)Powiem Wam, że trochę mi lepiej po tym dostinexie:-)Bałam się zawrotów głowy, bo to objaw uboczny....ale jest ok. I Kunicki powiedział, że hodowla do blastocysty, i że tak jest na całym świecie....A Ci co hodują zarodki do 3 doby i je podają, to nie stać ich na drogie pożywki, bo potem coś się zmienia w środowisku dla zarodków.......Dwie godziny i muszę się zmywać, spytałam się, czy mogę poleżeć do 13, bo mąż wtedy z pracy się zwolni, to nie, bo muszę zwolnić miejsce dla kolejnych czekających na punkcje....

kate_p7 dziękuje za wpisanie na liste :) co do transferu to jeszcze nie wiem kiedy. Myśle,że juto po punkcji wszystkiego się dowiem.Mam nadzieje,że będzie co transferować i jajeczka się zapołodnią.Przy mojej endometriozie nic nie wiadomo.Nawet nie wiem ile miałam pęcherzków ale lekarz mówił,że ładnie się stymulowałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry