Lilia♥
Pełna obaw
Witajcie dziewczyny
Jo.M. – co u Ciebie słychać?? Jak się masz??
Hess – to nie chodzi o doszukiwanie się chorób tylko o odczucia po transferze ;-)
Asia_77 – trzymam kciuki, żeby Twoja dr podawała Ci Twoje przyszłe piękne zarodki :-)
goga – po cichu gratuluję.
Bunieczek – trzymam kciuki, powodzenia.
kate – trzymam kciuki za drużynę dziewczyn i chłopaków, żeby się łanie połączyli
A co do informacji na temat zarodków to ja punkcję miałam w poniedziałek. Powiedzieli mi, że transfer w sobotę, a we wtorek mam zadzwonić i zapytać co z zarodkami. Tak zrobiłam, później już nie dzwoniłam, tylko czekałam na tel. w piątek z informacją na którą będzie transfer. Dla mnie codzienne dzwonienie i dopytywanie o zarodki to był za duży stres i dlatego nie dzwoniłam.
Jo.M. – co u Ciebie słychać?? Jak się masz??
Hess – to nie chodzi o doszukiwanie się chorób tylko o odczucia po transferze ;-)
Asia_77 – trzymam kciuki, żeby Twoja dr podawała Ci Twoje przyszłe piękne zarodki :-)
goga – po cichu gratuluję.
Bunieczek – trzymam kciuki, powodzenia.
kate – trzymam kciuki za drużynę dziewczyn i chłopaków, żeby się łanie połączyli
A co do informacji na temat zarodków to ja punkcję miałam w poniedziałek. Powiedzieli mi, że transfer w sobotę, a we wtorek mam zadzwonić i zapytać co z zarodkami. Tak zrobiłam, później już nie dzwoniłam, tylko czekałam na tel. w piątek z informacją na którą będzie transfer. Dla mnie codzienne dzwonienie i dopytywanie o zarodki to był za duży stres i dlatego nie dzwoniłam.
zdaje się, hihi. To jest DOPIERO 2dpt i moim skromnym zdaniem wątpliwe jest, żeby JUŻ coś czuć. A poza tym, przecież dziewczyny piszą, że objawów NIE MUSI BYĆ !!! I to o NICZYM NIE ŚWIADCZY!!
i jak przystało na grzeczną dziewczynkę poczekać do bety, hihi.
mam nadzieję że w przyszłym roku już nie będę tak pisała, albo napiszę w sensie że idziemy po drugi cud