mysle. ze w 30dpt jest bardzo duza szansa na serduszko, dlatego zycze pieknych widokow-> to wyjatkowy dzien:-)ptencer tez mam taka nadzieje ;-) A jesli nie,to mam nastepne usg 27 kwietnia w klinice w Oslo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysle. ze w 30dpt jest bardzo duza szansa na serduszko, dlatego zycze pieknych widokow-> to wyjatkowy dzien:-)ptencer tez mam taka nadzieje ;-) A jesli nie,to mam nastepne usg 27 kwietnia w klinice w Oslo.
dostałam głobułki dwa rozne rodzaje, po 10 dniach powtorzyc cytologie jak bedzie git to jedziemy dalej z koksem jak nie to bedą pobierac mi wycinek :-(...gin powiedziała, ze skoro raz wyszła mi III gr to dobrze by było zaszczepić sie przeciewko HPV..Szczepiła sie któras z Was? Ile to kosztuje, wiecie moze? Wczoraj nie pisałam bo moj mąż miał urodziny wiec mielismy gosci do pozna...ehh jesli leki zadzałaja to wszystko przeciagnie sie o te 10dni...nie dość, ze musze tyle przechodzić w zwiazku z ivf to jeszcze teraz dodatkowe stresy...
, i brzuszek czasami dość mocno daje się we znaki. No i od paru dni męczą mnie mdłości, tylko że nie poranne a całodzienne;-).