Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asiekk co nas nie zabije to nas wzmocni)))
kochana jak ja patrze na Twojego Hipka to sama mordka mi się śmieje, skąd go wytrzasnęłaś?? jest niesamowity i pasuje do Ciebieoczywiście to komplement
))))
ooooo i tu Katya ma racje, jesteśmy z Tobą![]()
i poczekałam do betki. Zrobiłam ją i tak w 10dpt.:-)Odnosnie robienia testu to chyba jestem jakimś wyjatkiem - bo sikańca nie zrobiłam!!!!! Bałam się go jak diabel święconej wodyi poczekałam do betki. Zrobiłam ją i tak w 10dpt.:-)
czarnykot i jak usg????
nie jestes szurnieta, tylko zaniepokojona czy wszystko w porzadku. Ja tez powtarzalam na poczatku czesto betke, wiem, ze przyrost uspokoja. Ale teraz juz poczekaj na USG, bedzie na pewqno juz serduszko:-)A ja jestem szurnięta, wiem, ale jak nie mam czegoś na piśmie to trudno mi uwierzyć, tak więc zaraz z rana dzisiaj poszłam na betkę... no i wynik w 28dpt 21956.9, chyba niezły przyrost co?