Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
i jak jest?? nadal jak na 8dpt to niska ta beta...
lekarz dzwonił: stwierdził ze plamienie jest normalne i mnie olał...:-( więc albo panikuję albo gościu nie wierzy w powodzenie i nie chce mnie optymistycznie nastawiać..
Aisa79 jakoś tak wszystko o te dwa dni opóźnione jest:-( moja beta jak wasza w 6dpt:-( a to jest 8dpt...chyba żle to zwiastuję..no niby przyrost dobry ale..
djazzpota z tego co sie orientuje to miałaś podane 3 dniowe zarodki a dzis masz 10dpt? Ja w 9 dniu miałam 1 kreske, więc bądz dobrej myśli. A miałam podane 2 dniowe zarodki.
Kate przyrost jest większy niż 66%. Uwierz w to i nie patrz na nasze bety bo na to nie mamy wpływu. Masz wierzyć w swoją Kropeczkę bo ona jest i mieszka w tobie! Zrozumiano?!
kate gratuluje piękna beta. Ja taka miałam w 10dpt a ty masz taką w 8. Kobietko kopa dostaniesz jak zaczniesz marudzić nadal. Wiesz ile jest dziewczyn na forum które chciałyby zobaczyć taka bete?