lolitka faktycznie podobne:-) nie mam wpływu już na to co będzie, wiec spróbuję się po cichutku cieszyć:-)
kasik36 jak będę należeć do tych 20% to zwrócę się po radę :-) faktycznie ty to miałaś stresu z tymi plamieniami

dobrze ze ciężarówki jesteście z nami bo ja nawet nie wiem jaka następna beta powinna być:-) chyba musze nadrobić zaległości. Miałaś dla mnie sprawdzić kiedy acard odstawiałaś i jak dokładnie to wyglądało? czy mogę brac az dwie tabletki dziennie?? i czy zrobić sobie homocysteine tez?
gos1512 zaintrygowal mnie ten lek cetrotide kolejny raz go słyszę a u mnie tez go zachwalają, ten lek to jak gonal czy menopur do wzrostu jajek? a ja często brałaś gonapeptyl?
bunieczek29 acard powoduję lepszę ukrwienie macicy, wystepuje tez kruchość naczyń dlatego zarodkowi łatwiej się wgrysc w endo, dziewczyny tez biorą jak jest problem z immunologią albo mają mutacje MTHFR żeby skrzepów nie było, w późniejszym etapie ciąży kobiety biorą "na wszelki" wypadek żeby niebylo zatoru płucnego, choć szczerze nie wiem co to jest:-(
koenzym to pomaga w syntezie bialka czy jakos tak, poprawia jakość i zywotnosc koorek z których jesteśmy zbudowani..