reklama

Kto po in vitro?

bunieczek29 wiem , że beta tak szybko się nie wyzeruję, ale myślałam, że może jednak..Bo w środę mamy wizytę kwalifikacyjną do programu i dopóki nie wyzeruje się to nie można zacząć stymulacji:-( chyba ze się nie zakwalifikujemy z jakiegoś powodu :-( to w ogóle jej nie zaczniemy:wściekła/y: A co do bolesnych @ to duzo przeszłaś, sam stres mogł spowodowac rozchwianie hormonalne, a jak to pierwsza @ to macica musi się oczyścić, bo narastało endo:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jakas masakra dzisiaj jest, cale miasto zakorkowane, stoimy w korkach.. i nie wiem kiedy zajade do domu... pisze wlasnie z telefonu. A wiec z serduszkami wszystko dobrze... ale musimy jeszcze raz skontrolowac u jednego z maluszkow serduszko ale to za miesiac..:-( no ale musi byc dobrze i tej mysli sie trzymam !! .reszte napisze z domu:tak:

Yplocka gratuluję jajcobrania
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Kate dobrze ze beta spada to pewnie organizm sam sie oczysci:tak:

Olusia jak wizyta?? Na którą masz?:happy2:

GRUDZIEŃ:

16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka

17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
17: mmm... - podglądanie pęcherzyków
17: kate_p7 - wizyta kwalifikacyjna
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
15: Olusia - echo serduszek
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
Kate jestem po wizycie, tylko wracam do domu a korki jak nie powiem co... :tak: a u gina mam w srode...

p.s napisalam linijke wyzej co i jak... ale wieksze szczegoly pozniej jak bede na kompie

Zrobiłam dzisiaj rano kilka badań, właśnie dostałam wyniki. Dzisiaj jest mój 32 dc, progesteron wyszedł mi 0,63 ng/ml. Czy to oznacza że @ zjawi się na dniach? Podejrzewam że ten pęcherzyk z 18 dc nie pękł, w najgorszym przypadku mam torbiel. Z jeszcze gorszych wiadomości to TSH znów mi podskoczyło do 2,415 μIU/ml. Żyć nie umierać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry