• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milkaa właśnie nie jestem pod opieka endokrynolog a. Do tej pory nie miałam problemu z tarczyca i myslalam ze jest wynik ok ale jak się naczytalam na ten temat to się przerazilam a wizytę u ginekolog mam dopiero w piątek :(

ewelajna gin przpisze ci euthyrox i pewnie powie żebyś poszła do endo. Nie czytaj na necie bo tylko nie potrzebnie się nakrecasz- coś o tym wiem bo sama siedziałam i czytałam ;-)

Witajcie dziewczyny. Dzisiaj nad ranem pisalam wam post i mi sie tel zawiesil wiec dalam sobie spokoj: -)
witam nowa kolezanke na forum. Zycze jutro wysokiej bety.
Moja @ dala mi tak popalic ze myslalam ze umre z bolu.... zadne leki nie pomagaly, najbardziej bolala mnie po tej stronie operowanej: -( dzisiaj tez bolalo, krwawienie dosc obfite ale najwazniejsz ze jest: -). Dziewczyny jutro ide zrobic badanie podstawowe krwi, cukier, tsh od lekarki pierwszego kontaktu i chcialabym zebyscie mi przypomnialy jakie badania mam wykonac? Oprocz poziomu kwasu foliowego, witaminy d, homocysteiny? Co jeszcze moge zrobic?a korzystam z tel wiec ciezko mi sie cofnac:;-)

Dorotav- kochana dobrze ze fizycznie powoli wracasz do siebie ale mam nadzieje ze i powoli psychicznie dojdziesz do siebie

sykatynka- jak ty się czujesz?

kate- ta moja tarczyca szaleje. Ale dobrze wpisalas wizyte. Teraz biorę gonalpeptyl. Podejrzewam ze tego 22.12 dopiero dostane zastrzyki stymulacyjne. A tarczyca dlatego mi sie pewnie rozchwiala tak jak to powiedziała lilia/ bo nerwus jestem i mam stresy w pracy plus ostatnia szansa w tej stymulacji.

reklama
hejka bhcg = 25 czyli spada ale wolno chyba:-( a @ juz jakby się kończył:-(

Trzymam za was kciuki dzisiejsze dziewczynk
i :-)
i czekam na relacje z jajcobrania i podgladnia maluchów:-p

GRUDZIEŃ:

15: Olusia - echo serduszek
15: yplocka1 - punkcja

16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa