reklama

Kto po in vitro?

kikifish, dzięki, fizycznie czuję się dobrze, psychicznie dalej kiepsko. Pilnuj tej swojej tarczycy bo widzę że ona też taka szalona jak moja, po tygodniu od zmiany dawki euthyroxu zbadaj sobie poziom TSH, żebyś za mocno jej nie zbiła.

Lilia, a na te NK nie możesz dostać encortonu ? z tego co kiedyś się orientowałam to te wlewy do tanich nie należą, pamiętam że Jogo je miała. W styczniu to kochana masz się na forum stawić w pełnej gotowości !! :tak:

agulla, ja robiłam subpopulacje limfocytów w Poznaniu w szpitalu onkologicznym w pracowni cytometrii, koszt 100zł plus morfologia 8zł, GizaS wkleiła linka.

GizaS, ja właśnie w tym szpitalu co wkleiłaś link robiłam panel, jak co to zapraszam :-p tydzień czekałam na wyniki, wysyłają pocztą.

ying-ying, witaj na forum, trzymam kciuki za jutrzejszy wynik bety, napisz coś więcej o sobie z jakiego powodu podchodziliście do ivf, gdzie się leczysz ? :-p

yplocka, pęcherzyki nie pękną, spokojnie. Trzymam kciuki. :tak:

Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę bromergonu, w nocy tak mnie piersi bolały że spać nie mogłam, szałwia zatrzymała laktację ale dalej są powiększone i nabite, tylko mąż się cieszy :cool: a ja mam już dość, do tego przechodzą fazę buntu, złości i nerwów, sama ze sobą już nie wytrzymuję bo wszystko mnie denerwuje, jednym słowem chyba dostaję świra. :shocked2:

Ostatnia edycja:
reklama
kate-p7- możesz mnie dopisać na 15.01 na nowe podejście. Zakładam optymistyczna wersje,że kolejna @ tez przyjdzie o czasie.

ying-ying - witaj na forum. Opowiedz nam coś więcej o sobie :)

Hess, nosz wkońcu, zawitała hrabianka, cieszę się:-)
Sykatynka, doktorek mówił, że te mutacje to dopiero są badane od niedawna, temat nie jest do końca poznany. I stwierdził, że te mutacje w genie MTHFR nie mają żadnej zależności z trombofilią. Tak więc, nie trzeba w czasie ciąży podawać heparyny ani cleaxanu. Dziś dokupiłam sobie wit b6, do kompletu, czyli do wit b12, kwasu foliowego w dawce 5 mg i myślę, żeby jeszcze dokupić ten femibion natal. Stymen już mam zamówiony, i kolejne 120 zł do wydania:-(Mam nadzieję, że Kunicki wie co robi, i mi to nie zaszkodzi. Inofolicu nie kupywałam, bo zaczekam na wyniki krzywej cukrowej.

Calineczka - widzę, że suplementacja pełna gębą u Ciebie. Ja tez mam plany - koenzym Q10, Wit. D3, kw. foliowy bez zmian i olej lniany oraz DHEA. Mam nadzieje, zemszlag mnie nie trafi.
Musiałam zmienić plany, do gina ide po nowym roku dopiero z okazji @, za to do endo idę w środę, bo się termin zwolnił. A od tej @ to mnie tak naiwania brzuch, krzyż, aż mi na uda to promieniuje. Lekarz się nie mylił, że będzie @ bardziej bolesna i obfitsza.

kikifish ty tak szalejesz z TSH :-) uspokój się babo:-p zastanawiam się czy dobrze Cię wpisałam, na podglądanie??:eek: bo jak tu już tak szalejesz to chyba dlatego, że komórki rosną w szalonym tępię:-) a ja Cie wpisałam dopiero na 22ego??:confused:

A ja jutro jade na bete zobaczymy czy spadła:-( a humor taki sobie..

Hess, ja to już nie wiem, co mam brać, aby było dobrze, od tych informacji z forum i z neta, mam wielki kocioł w głowie.
Jak się zacznę się badać od A do Z, to wyjdzie, że jestem obłożnie chora.....Muszę trochę dać na wstrzymanie.

calineczkaa - oj musisz ;-) chyba nadmiar wiedzy nie zawsze jest dobry, szczególnie gdy nie jest się lekarzem.

Matko, jak mnie brzuch boli....chyba się popłaczę :szok:

kate_p7 - a to już ostatnie sprawdzanie bety, czy będziesz musiała jeszcze sprawdzać??

kate_p7 hello :)

Olusia7982 dzięki :) odezwę się jutro z info co i jak.

kasik36 dzięki :) miałam podane 2 zarodki 3-dniowe. Progesteron badali mi tylko przed punkcją. Biorę 3 razy dziennie luteinę po 1 tab. Twoje słowa b. podtrzymują na duchu :) może będzie w miarę przespana noc. Tylko bo tym jak od czerwca co miesiąc plamienia oznaczały porażkę to ciężko wierzyć, aby miało być wszystko w porządku. Czy możliwe jest, że 1 zarodek nie przetrwał i stąd to plamienie? A drugi się dalej rozwija?

dorotav - mam przeciwciala przeciwjajnikowe, wytwarzam przeciwciała atakujące moje jajniki i komórki. Leczymy się w invimedzie w poznaniu.

reklama
ying-ying a jaka dawke lutki bierzesz, "100"? Plamienia moga byc oznaka za niskiego progesteronu. Jak odbierzesz bete to zrob sobie progesteron. Moze tez byc tak jak piszesz, ze jeden zarodek nie dal rady. A moze tez byc wszystko ok a plamienia i tak beda. Nie ma co wrozyc z fusow, czekamy z zacisnietymi kciukami na bete :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry