reklama

Kto po in vitro?

reklama
yplocka ja myślę że wszystko będzie dobrze:-) tyle tych leków bierzesz, że nie popękają:-p 3mam kciuki za piękne jajca:-) Ale dobrze Cię rozumiem, ja tez miałam
takie myśli:-D
Olusia 3mam kciuki za jutro:-) miłej wizyty:-)

ying - ying witaj:-)

GRUDZIEŃ:

15: Olusia - echo serduszek
15: yplocka1 - punkcja

16: GizaS - wizyta kontrolna
16: dorotav - wizyta u genetyka
17: Olusia - podglądanie maluszków
17: Milkaa1989 - wizyta serduszkowa
17: mmm... - podglądanie pęcherzyków
19: Ewelajna86 - wizyta serduszkowa
19: mmm... - punkcja
22: kasik36 - wizyta u lekarza prowadzącego
22: calineczkaa - wizyta kwalifikacyjna
22: kikifish - podglądanie pęcherzyków
23: liskka - usg połówkowe
23: justys8782 - usg kontrolne
29: liskka - wizyta kontrolna po usg
29: Aisa79 - wizyta u lekarza prowadzącego
kikifish87 - udana stymulacja
Andziulek - stymulacja
inka26 - udany criotransfer

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
12: Aisa79 - usg połówkowe
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
dorotav - udana stymulacja
Asia_77 - udana stymulacja

LUTY

Hess - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
yplocka1 - nie martw się, bedzie dobrze...trzymam kciuki !:tak:

ying-ying witaj... trzymam kciuki za wysoka bete ! :tak:

Kate mam treme przed jutrem... :baffled: ale musi byc dobrze!

mmm powiec mi ty jestes z GC? bo juz mi sie wszystko miesza... ?:tak:

Olusia będzie milusi wizyta..:-) nie ma co się stresować..już najgorsze za tobą chyba co?:-)bo chyba najgorsze jest to usg połówkowe..

kasik36 biedaczko, a ty musisz cały czas to samo :-) ustaw sobie w opisie 20% kobit plami w ciąży cały czas:-) no cóż chcąc nie chcąc zostałaś naszym ekspertem:-p

Kate naj dokladniejsze to usg polowkowe, ale kazde normalnie przezywam i mam lekka treme...:tak:echo serduszek to formalnosc ale trzeba dokladnie zbadac...

Hess super ze przyszla @ :tak:

A ja po wczorajszej imprezie wypompowana, do tego prawie nic w nocy nie spalam bo nie moglam spac... ech..
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
mialam dzis jechac do sklepu za prezentami ale nie dalam rady...

Olusia ja sie nawet nie wybieram na pielgrzymke po sklepach za prezentami. Dzieciaki zlozyly zamowienia u Mikolaja a Mikolaj w necie juz prawie wszystko kupil ;) Musze tylko dokupic jakis drobiazg dla 1,5 rocznej coreczki znajomych bo nas odwiedza w swieta. Ale kupie jak bede na wizycie u lekarza bo tam jest hurtownia zabawek, nie mam pomyslu wiec zaufam sprzedawcom.

reklama
Ewelajana nie przejmuj sie tym tsh.Czytalam,ze w ciazy najlepiej utrzymac tsh do 2,5 wiec u Ciebie jest ok :)Moje tsh skoczylo do 4 :/ Zaraz pobieglam do endokrynologa ale powiedziala ze mam nie panikowac bo tsh odczyytuje sie razem z f4 i bylo ok.Dla mojego spokoju zwiekszyla mi dawke z 75 na 88i za 4tyg mam powtorzyc.A ty jestes pod opieka endokrynologa?
Sykatynka mi endokrynolog tez przepisala ten vigantol i wlasnie sie zastananawialam czy jest ok.Bralas go w ciazy?ile kropli bierzesz?i jak to sie wogole stosuje ,same krople czy z czyms?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry