Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gizas- to trzymam kciuki za stymulke. to ty bedziesz miec jeszcze wiecej komorek bo masz jeszcze wieksza dawke gonalu. Dzieki za telefon, szkoda ze dopiero teraz weszlam na forum . Nie wiem czy dzwonic czy nie jest za pozno
jednak ciekawosc zwyciezyła i zadzwonilam ale maja wyłaczony tel bo poczta mnie łapła
Hejka sorki że nie pisałam, ale jakoś tak wyszło
A więc jestem dziś po wizycie i lekarz całyczas zastanawia się czy zwiększyć mi gonal bo jak twierdzi mało reaguje,a po chwili nie będę ryzykować, nie wiem o co chodzi,??? na usg widać dużo pęcherzyków tak ok l 10, p 8.a największy 1cm., Endo 9. Dziś mam 7dc 6 stymulacji. Od jutra cetrotide punkcja w piątek lub sobote Ale czy coś będzie z tego
Mam do Was pytanie. Czy moze mi rozpocząć stymulacje inny lekarz niż prowadzący? Bo lekarka pracuje od wtorku do czwartku a mam przyjsc w 2 lub 3 dc. I zastanawiam sie co zrobic jak @ tym razem nie celnie z terminem . W grudniu dostalam w piątek wiec 2 i 3 dc wypadł w weekend.
Asia_77 bardzo ładne AMH:-) może zmiana lekarza będzie strzałem w 10tke. Co do stymulacji u innego lekarza chyba nie ma to znaczenia bo u mnie w klinice, ciężko jest trafić na lekarza prowadzącego a jakoś ivf z MZ idzie:-) co prawda ja nie jestem jeszcze w MZ wiec mogę się mylić
kikifish współczuje tyle stresu do poniedziałku:-(
GizaS super to jaki plan żeby wpisać do kalendarza?:-)
Będą Cię podglądali w moje urodziny
bubu 3mam kciuki za ładne jajca:-) kiedy teraz masz podglądanko?
Podglądanko mam w poniedziałek i zobaczymy co bedzie, martwię się że znowu idzie w ilość, brzuch mam jak arbuz (ostatnio tak się nie czułam chyba)
Asia_77 ja też teraz zmieniłam lekarza chodze do dr M. Więc nie powinno być problemu.
mmm jak beta???
Kiki trzymam kciuki by komoreczki sie ladnie zaplodnily i dzielily...
bubu kciuki za punkcje !;-)
Asia hmm nie wiem czy moze inny, moze jak nie ma twojego to wtedy inny moze rozpoczac hmmm..
Giza kciuki za owocna stymulke
Jo,M jak tam u ciebie?;-)
A mnie wczoraj caly dzien bolal brzuch albo podbrzusze, w sumie nie wiedzialam co dokladnie, lezalam duzo, balam sie ruszac, dzis ciut lepiej jest...dzis przeczytalam artykul o hipopotamie i jego bolu i jak plakal ze sama sie poplakalam, chyba hormony mi buzuja... :-(