reklama
agulla84
Fanka BB :)
mmm robiłas bete?
agulla84
Ja czekałam na wyniki 35 dni roboczych ale to zależy gdzie się robi bo w innym labo mówili ze 4 tyg
agulla84
Aha sorrki nie poczytam ze na nfz
dorotav
mmm, w poznaniu na nfz na wizytę z badaniem czeka się ok 2 miesięcy (tyle czekałam w zeszłym roku) teraz jest początek roku więc może szybciej, na wynik 4-5 tygodni. Koszt prywatnie to od 350 inwimed do 480 zł genesis ok 2 tyg czeka się na wynik. W łodzi w zeszłym roku były w miarę szybkie terminy, musiałabyś podzwonić wklejam link z poradniami w całej PL, który już kiedyś wklejałam.
Poradnie genetyczne - Polskie Towarzystwo Genetyki Czlowieka | Polskie Towarzystwo Genetyki Czlowieka
Poradnie genetyczne - Polskie Towarzystwo Genetyki Czlowieka | Polskie Towarzystwo Genetyki Czlowieka
agulla84
Tak jak dorota pisze 350 do 450 ale ja czekałam 35 dni roboczych
calineczkaa
Witam:-)
Melduję się, że oficjalnie rozpoczęłam kolejny protokół, co jest równoznaczne z tym, że małpa przyszła zgodnie z planem.
9 stycznia idę na histeroskopię do Bródnowskiego, nie mam zrobionego posiewu, ale też na rozpisce z wymaganymi badaniami, nie było o nim mowa. Muszę skontaktować się telefonicznie z Kunickim, aby powiedział mi do kiedy mam brać antyki i umówić się na pierwszy dzień stymulacji.
Także tyle u mnie:-)
Melduję się, że oficjalnie rozpoczęłam kolejny protokół, co jest równoznaczne z tym, że małpa przyszła zgodnie z planem.
9 stycznia idę na histeroskopię do Bródnowskiego, nie mam zrobionego posiewu, ale też na rozpisce z wymaganymi badaniami, nie było o nim mowa. Muszę skontaktować się telefonicznie z Kunickim, aby powiedział mi do kiedy mam brać antyki i umówić się na pierwszy dzień stymulacji.
Także tyle u mnie:-)
reklama
lookator
Zaangażowana w BB
Jeśli chodzi o kariotypy robiliśmy podejście pod badanie z NFZ w Rudzie Śląskiej:
Poradnia genetyczna: Ruda Śląska | Badania cytogenetyczne
Mieliśmy rozmowę z panią genetyk i tyle w temacie. Jeśli chodzi o same badanie to nas olali i nawet nie zadzwonili.
Zrobiliśmy prywatnie w GC, ale oni i tak to wysyłają do Diagnostyki. czekaliśmy na wyniki tak jak pisały dziewczyny - ca. 35dni roboczych.
Poradnia genetyczna: Ruda Śląska | Badania cytogenetyczne
Mieliśmy rozmowę z panią genetyk i tyle w temacie. Jeśli chodzi o same badanie to nas olali i nawet nie zadzwonili.
Zrobiliśmy prywatnie w GC, ale oni i tak to wysyłają do Diagnostyki. czekaliśmy na wyniki tak jak pisały dziewczyny - ca. 35dni roboczych.
Podziel się: