reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny,
niestety nie jestem już bardzo na bieżąco, ale ciągle trzymam kciuki. Dobrze mi zrobił odpoczynek od BB, bo już fiksowalam od nadmiaru wiadomości.
Wciąż czekam na kolejną @. Specjalnie biore luteinę, by mieć pewność, ze ona przyjdzie. Muszę ja brać do przyszłego piątku i czekam aż hrabianka sie zjawi. Wizytę wstępnie mam tego 15-tego. Przed tym mam wizytę u giną, diabetologa,lekarza rodz., po - u genetyka. Nie wiem jaki plan ma dr Pałka.

Trzymajcie się lachony!

reklama
Hejka
kate_7 dzięki za kalendarz,
kikifish87 będzie ok, zobaczysz tylko bez nerwów proszę
Ja nie wiem jak mam wytrzymać z tymi moimi jajkami bo już nie mogę się schylać, jeszcze cały tydzień pracy (ale dam Rade) :-)

Aha i jeszcze jedna sprawa może komuś się przyda, przyszła mi odp.z MZ dotycząca refundacji leków do in vitro jeżeli korzysta się z nasienia dawcy.
Leki są refundowane niezależnie czy używa się nasienia partnera czy dawcy.
:-) :-D

bubu520 to dobrze wiedzieć, że refundacja leków tez jest przy ivf z nasienia dawcy to bardzo istotna informacja:-)

Asia_77 ja teoretycznie mam wizytę 13.01 albo 16.01 jakby @ się opóźnił i zaczynam stymulacje ;-)więc nie będziesz sama.

Hess ja też potrzebowałam trochę czasu, żeby nabrać dystansu. A już lepiej? Jest siła do walki?;-)

kikifish mały edit: żeby dwa zostały z tobą na 9miesięcy, albo jak wolisz bo niby ciąże bliźniacze, są trudniejsze, ale myślę, że dałabyś radę;-)

Ostatnia edycja:
Hess silna z Ciebie babeczka:-) ja tez nie mogę się doczekać stymulacji. Nowa stymulka nowe nadzieje. Mam nadzieje, że tym razem zmienią Ci stymulacje i będzie dużo pięknych zarodków:-)

agulla84 szczerze to nie wiem, ale nie wydaje mi się żeby miało to znaczenie:-)

Asia_77 no mam nadzieje ze ruszymy z kopyta;-) a ty dokładnie kiedy? bo ja pewnie jak dziewczyny piszą to jeszcze antyki zacznę :-(

reklama
Czekam na @ i mam przyjsc w 2 -3 dc. Rozpoczynam wtedy krotki protokol. Jesli malpiszon przylezie w terminie to zaczne w polowie miesiaca

Do góry