reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

calineczkaa ja myłam że na krótkim protokole nie ma się antyków :confused:chyba że ty idziesz długim jeszcze raz;-)

edit: doczytałam że dla bezpieczeństwa się podaje tabsy :-p czyli u mnie będzie dłużej niż myślałam...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kate ja przed krótkim ostatnim razem też dostałam antykoncepcję, teraz miał być naturalny cykl przed krótkim protokołem ale przez torbiele znów dostałam anty. Wydaje mi się że tak czy siak anty przed procedurą są bardzo wygodne i bezpieczne, bo nie masz przygód tak jak np ja z torbielami co wszystko dodatkowo opóźnia no i @ przychodzi w racjonalnym czasie a nie czekasz na nią tygodniami. Nie wspominając o tym że antyki w pewien sposób odciążają "dosłownie" :) psychikę bo nie ma rozkminy o "naturalnym cudzie" ;)

Ja też przed krótkim miałam anty, ale to z uwagi na torbiel... gdyby jej nie było, to Pałka był gotów rozpocząć stymulację krótkim protokołem bez tabletek...

Olsia,Lookator, sykatynka udanych wizyt;-)
kikifish kciuksay za maluszka żeby został z tobą na 9 miesięcy:tak:

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
05: Olusia - podglądanie maluszków
05: kikifish87 - udany transfer
05: sykatynka - przygotowanie do criotransferu
07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
07: justys8782 - badania prenatalne
08: GizaS - podglądanie pęcherzyków
09: bubu520 - punkcja
09: calineczkaa - histeroskopia
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
Asia_77 - udana stymulacja

gif-emotikony.gif

Zobacz załącznik 662168

Ostatnia edycja:
A ja szla długim protokolem z antykami i po stymulacji miałam wywoływany @ w 45dc albo później, następny @ plamienia bo jest torbiel. Mam nadzieje że tym razem już wszystko wróci do normy:-) ale na mnie pozytwnie nie zadziałały antyki, albo zadziałały i strach pomyśleć co by było gdybym ich nie brala :-):tak:

Wróce jeszcze do kariotypów, ja robilam z M w Łodzi w poradni genetycznej na Sterlinga. Miałam skierowanie na nfz, czas oczekiwania na wizytę to tylko 2 tyg a na wyniki jak dobrze pamiętam to 4 ale jeśli wszytsko w porzadu to moga wysłać wyniki pocztą jeśli się zapłaci za wysyłkę przy wizycie.

Dziękuje Kata za dopisanie do kalenarzyka:tak:Z kalendarza wynika że tylko ja się stymuluję :confused2: a widze że bubu ma punkcję. Czyli pierwsza beta wyok Kiki, później bubu a na końcu moja;-)doskonały plan
Ciesze się i boje ale to normalne. Mam nadzieję ze dostanę relanium po transferze i przespie chociaż te pare dni:confused:

reklama
Gizas- jeszcze jo.m jest trakcie stymulki. Od sylwestra zaczela brac gonapeptyl. , ja teraz po wczorajszym tel nie umie dojsc do siebie i boje sie ze mi zadzwonia w poniedzialek ze nie mam po co jechac.

Kate- dzieki za kciuki. Mam nadzieje ze po mnie sie zaczna stymulki.

A ja dzis poszlam do kosciola i niestety musialam z niego wyjsc tak mi sie slabo zrobilo. Chyba te ciagle wstawanie i siadanie to spowodowalo.
Az sie boje jutro tego bolu.u mnie jest zawsze problem wlozyc rureczke do macicy. Mam wygieta szyjke i zawsze specjalnymi szczypcami mi ja naciagaja a od gory usg. Jak zwykle pare lez poleci. Zeby tylko te kruszyny moje zostaly. Bo biore 2.

Do góry