reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz co, znam to z autopsji bo też niejeden raz nie planowałam wakacji z nadzieją ze będę w ciąży.... Jak by to był zwykły urlop to bym planowała, ale jakby jednak miało coś się udać, to na desce jeździć nie będę mogła... A przecież nie pojadę żeby siedzieć w schronisku....

reklama
sykatynka nie wiem czy to pomoże, ale mi dr N powiedział przed crio, żeby zrobić badania LH,prg,estr jak będą w normie to zaczynamy ICSI z crio, bo nie wiadomo kiedy torbiel się wchłonie..Badania były ok, i torbiel wchłonęła się w następnym cyklu:tak:W którym i tak miałam wystartować... Nie wiadomo kiedy torbiel zniknie, jeżeli potrzebujesz wakacji i odpocząć od tego wszystkiego. To zrób sobie przerwę, oczyść umysł, 30 dni opóźnienia nic nie zmieni, a może dać Ci siłę do walki:-) a endorfiny są nieocenione w przypadku naszych starań:-p Albo przyzwyczaj się do tego, że teraz będziesz planować tylko lekarzy, transfery a nie wakacje i tak do skutku:-(

STYCZEŃ

05: lookator - udana pogadanka
05: Olusia - podglądanie maluszków
05: kikifish87 - udany transfer
05: sykatynka - przygotowanie do criotransferu

07: dominikak86 - wizyta kwalifikacyjna
07: justys8782 - badania prenatalne
08: GizaS - podglądanie pęcherzyków
09: bubu520 - punkcja
09: calineczkaa - histeroskopia
12: Aisa79 - usg połówkowe
12: Olusia - echo serduszek
14: calineczkaa - wizyta kontrolna
15: Hess - wizyta kwalifikacyjna
30: calineczkaa - początek stymulacji
Yplocka1 - udany criotransfer
Solostar - udany criotransfer
Asia_77 - udana stymulacja

gif-emotikony.gif

Ostatnia edycja:
Hello,
Wielkie kciukasy za dzisiejsze wizyty:
05: lookator - udana pogadanka
05: Olusia - podglądanie maluszków
05: kikifish87 - udany transfer
05: sykatynka - przygotowanie do criotransferu

Dzisiaj dzwonił do mnie Dr. Kunicki, antyki mam brać do 27 stycznia, a 30 stycznia mam mieć 1 DS. Będzie to krótki z antagonistą, czy jakoś tak, aby uniknąć wysokiego poziomu estradiolu. Kate, jak możesz to wpisz mnie do kalendarza na 14.01 na wizytę w trakcie protokołu:-)
Dzisiaj poszłam sobie zbadać poziom homocysteiny, kwasu i wit. B12. Czekam na wyniki. Zaczęłam brać inofolic i jeszcze dziś muszę kupić sobie acard. Normalnie czuję się jak jakaś lekomanka, leki już mi wypadają z pudełka, tak jest ich dużo:-)

calineczkaa rozumiem Cię, ja tez czuję się jak lekomanka:tak:ja to biorę już wszystkie witaminy, jakie Bozia dala:-p
Czy możesz mi powiedzieć dokładnie jak będzie wyglądał ten protokół? bo ja pewnie będę szła tym samym, a już jestem tak ciekawa..:sorry:
Czyli 1-3dc antyki przez 2tygodnie?czy 3 tyg? i co dalej:happy:

Co do kalendarza to 14 stycznia - wizyta kontrolna, 30 stycznia - początek stymulacji??

Hey.
2 bable sa juz ze mna, i na szczescie pozostala 3 sie spisala bo udalo sie je zamrozic.ale kazdy osobno.
Dr bal sie hiperki u mnie bo ledwo przekroczylam prog kliniki to pytal jak brzuch.
Teraz wlasnie sie polozylam bo boli mnie brzuch a wzielam juz nospe i magnez.
Ananas kupiony, relanium przygotowane. Czas rozpoczac oczekiwanie

A od kiedy i ile sie je ananas? I jaka dawke relanium macie?

kikifish troskliwy twój lekarz, mój dal dostinex przed punkcją a potem w magiczny sposób zniknął :-p i tyle go widziałam, i tez miałam dużo bo aż 23 kumulusy, z czego 17 komórek, bo reszta niedojrzała albo zdegenerowana:-(
A jakiej klasy zarodeczki?pewnie najlepszej klasy czyli A:-)?
3mam kciukasy:-) sa dwa kropki, musi się udać:-p

reklama
Kiki super!!
No kciuki zaciśnięte nadal!!
I jeszcze trójeczka w oczekiwaniu!!!!!!!! :szok: Babo będzie wielgachna rodzina!!! :-)

Wracasz do pracy czy na L4 jestes?

Ja relanium nie brałam. Chyba nastepnym razem sobie wezme. Nawet Dr nic o nim nie wspominał! :(
Ananasa to juz wcinaj i 3 dni chyba.
A co Ci mówił o hiperce? Robił usg jak jajniki oki?

Do góry