reklama

Kto po in vitro?

Zuzu - każda by się materiał juz na zapas ale pamiętaj ze ciążą to nie matematyk....przerabialam temat z wahaniom bety....nerwy nie pomogą. Zrób w poniedziałek kolejne badanie a ja mocno trzymam kciuki dość już tych złych wiadomości

reklama
Gizas trzymam kciuki za sex na szkielku ;) A co do lutinusa to tez slyszalam, ze jest lepszy od luteiny ale ja na Twoim miejscu po pozytywnej becie zmienilabym na luteine 100 (bo z torbami pojdziesz) lub jezeli mialas uczulenie sprobowala sobie zalatwic z Czech lub Rosji Utrogestan, jest w cenie nierefundowanej luteiny 100 czyli okolo 45-55 zl. A luteina "100" tez uczula bo slyszalam, ze tylko "50"?

zuzu moze jeden zarodek obumarl? Koniecznie powtorz za 2 dni.

zuzu8 ładny przyrost był, beta wysoka. Zgadzam się z dziewczynami, jeśli jeden zarodek obumarł, a drugi nadal się rozwija, w poniedziałek zaobserwujesz ładny przyrost:tak:A że beta jak na 5 dniowe zarodki i tak jest wysoka, to jeden pewnie dzielnie walczy;-)

Zuzu, sprobuj byc dobrej mysli. Jesli maluszek walczy, trzeba walczyc razem z nim.

Kate, nie mam wyciszenia. Teraz, podobnie jak ostatnio bede pewnie szla krotkim, od razu mialam gonal + pozniej menopur.

zuzu- kochana ty moja i sie stresujesz:-(. trzymam mocno kciuki aby poniedzialek byl dla nas szczesliwy.:tak: trzymam kciuki z calego serca za meeega bety. niech te nasze kruszyny z nami zostana.;-)

gizas- hehe dobra jestes juz wybywasz z domku. to chyba dobrze reagujesz na narkoze.ja potem caly dzien nie do zycia bylam, musialam odespac

dziewczyny rozmawialam z moim dr i troszke mam watpliwosc co do jego decyzji.
same wiecie jakie ja mam przeboje z tym moim tsh. ostatnio mialam tsh-0,2 a dr kazal utrzymac euthyrox(125x150 mg naprzemiennie) ale przy becie skontrolowalam znow tsh i mam 0,076 no i mowie mu ze musimy zejsc z tej dawki bo dostane przelomu tarczycowego. to zeszedl mi na 125 mg, a ja i tak uwazam ze to dalej za wysoko. co wy na to?? ja mysle brac ewentualnie 100x 125 albo sama 100 mg ?????????

Potrzebuję pomocy !!!!

dziś o 18 wziełam 2 dawkę menopuru i puregonu....od pół godziny siedzę prawie cały czas na kibelku , bo strasznie nasiliła mi się @....co wstanę z łóżka to przelewa podpaskę i leje mi się krew po nogach . Do tego strasznie duże skrzepy mi wylatują ...wielkości śliwki :-( Strasznie się boję . cały dzień łupie mnie w prawym boku i krzyżach....

Co to może być?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry