reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lilia a ja mialam odwrotnie, jak bralam acesan (odpowiednik acardu) @ byla polowe krotsza, w ogole bezbolesna i bardzo slaba wiec to chyba nie regula. A w 5 tc przy krwawieniu po ktorym wyladowalam w szpitalu doktorek kazal mi tylko zmniejszyc dawke ale nie odstawiac. A jezeli chodzi o bol piersi to kazda z nas obawia sie raka a rak piersi nie boli, mozna powiedziec - niestety, bo gdyby bolal szybciej bylby wykrywany, kobiety szybciej trafialyby do lekarza.

Ostatnia edycja:
Kiki nie wiem czy na pewno możesz wziąć relanium, stres teraz będzie Ci dość dlugo towarzyszył, teraz beta była dużo wyższa i ładny przyrost więć nie martw się tak bardzo. Wiem że latwo powiedzieć, ale będzie dobrze-o innej opcji nie myśl , pozbądź sie złych myśli i emocji, myśl tylko pozytwnie. A wiesz jakie zarodki Ci podali bo te co zamrożone jak na 3 dobę to tylko ten 6 komórkowy dobrze rokuje pozostałe chyba się już zatrzymały na 2 dobie:-(Ale jesteś dla mnie nadzieją, że z nienajlepszymi zarodkami, jest ciąża :tak:
A ila płaciłaś za mrożenie?

Kasik właśnie pisałam że nie wiem czy to dobry pomysł, ale nie wiedziałam czy też zły:sorry2:sama nie mogę się doczekać relanium bo prześpię te 3-4 dni po transferze:sorry2: tylko zapomniałam zapytać czy mam wziąć jedną czy dwie tabletki na 2 godziny przed transferem

Cześć dziewczyny...
Ze tak napisze ...same nowe:-) jak widać ja nowa nie jestem ale od nowa zaczyna się cala historia i wiem ze z wami będzie łatwiej przez to wszystko przejść. Juz wiem ze stymulację znaczne w marcu i juz mam wrażenie ze sobie z tym wszystkim sama nie poradze,potrzebuje waszego wsparcia:-)

Gizas przed transferem
1 tabletke relanium siebierze a pozniej ja mialam brac o godz 8 i 16 po jednej.

Missdior witaj, na tel nie widze suwaczka ale rozumiem, ze starasz sie o drugie dziecko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry