reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczynki.

Kikifish
- Trzymam kciuki za wysoką betę , dziś też możesz wysłać mi smska bo na 13 mam klinikę i nie będę mogła zajrzeć na forum. Kiki możesz spokojnie brać relanium w razie kryzysu. Zula praktycznie do końca ciąży brała jak jej się brzuch stawiał. A tak poza tym to chyba znowu muszę Cię opierniczyć . Kiki ja Cię proszę postaraj się przynajmniej nie stresować , wiem , że łatwo mi się mówi ale na serio tylko sobie szkodzisz i kropkowi jednocześnie. Zajmij się czymś kobieto bo jak nie to przyjadę i Ci nakopię. Będzie wszystko dobrze niedowiarku.

GizaS - Trzymam kciuki za dalszy rozwój zarodeczków. Fajnie że już jutro transfer. Ja mam jeszcze kilka dni przed sobą wysiadywania. Dziś jadę do kliniki na 1 podglądanie i trochę zaczęłam się stresować bo uświadomiłam sobie , że okaże się dzisiaj czy i ile mi tam rośnie. Gizaś możesz mi powiedzieć jak i od kiedy zajadasz tego ananasa. Kikifish mi ostatnio tłumaczyła ale moja pamięć niestety jest dość krótka.

missdior witaj :-)
a możesz napisać jaki problem u Was?

Ja mam jutro wizytę o 15 :-) już się boję ...wrrr

a ten utrogestan w czechach można kupić za złotówki??? Bo zawsze wymieniałam na korony

Jo.M punkcję miałam w sobotę i już od tego dnia jem po dwa plastry ananasa. Jutro transfer 3 dniowych maluchów i do piątku mam zamiar wcinać ananasa czyli do 3 dpt, wtedy zarodki będą w 6 dobie i może zacząć się proces implantacji. Pije inofem i dwie łyżki oleju lnianego. Do tego biorę magnez, kwas foliowy 5 mg, wit D3, koenzym Q10, selen +wit E, acard oraz antybiotyk po punkcji Zamur, lutinus 3*2 100 mg, fragmin 5000, od jutra dojdzie jeszcze duphaston, relanium i no spa.

Asia to krwawienie już skończone, dobrze że jutro kontrola, powiedz o zaistniałej sytuacji, powiedz o grubości endometrium, koniecznie zbadaj prg.

Dziś jedziemy podpisać do banku umowę kredytu hipotecznego, a od marca przeprowadzamy się do nowego ( aczkolwiek nie dosłownie nowego) domu. Marzę żeby przygotować jako pierwszy pokój dla maluszka-maluszków:tak:
Wszytsko nam się odkładało od września ub roku a teraz się klaruję w jednym momencie:tak:

Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty i betki.
Moje maluchy będą miały jeszcze raz PGD, ale raczej nic z tego nie będzie. Prawdopodobni nie przeżyją rozmrażania, biopsji i jeszcze raz zamrożenia.
Są piekne bo 5 AA i 5 BB, ale wiadomo.......
No nic, czeka mnie kilka tygodni w zawieszeniu, bo według regulaminu mojego programu nie mogę zacząć nowej stymulacji dopóki mam więcej niż dwa zarodki, a mam trzy. Dwa do PGD i jeden z poprzedniej stymulacji. A jednego też nie mogę transferować.
Ale czas szybko leci....

reklama
bunieczek- a moze ty taka zmeczona bo w ciazy jestes?? ja sie teraz tak czuje. ledwo wstane z łozka teraz juz bym sie kładła spac, dzieki za kciuki, powodzenia

jo.m- wiem ty mnie zawsze do pionu stawiasz:-Dkciuki za wizyte i jaka by nie była beta to dam znac

matko przed chwila czytalam te wpisy a juz ich nie pamietam, jestem taka zestresowana.
to napisze ogolnie trzymam za was dziewczyny kciukitrzymam za was dziewczyny kciuki

aa gizas- ładny wynik, to tylko trzymam kciuki aby poszlo po twojej mysli

zuzu- mam nadzieje ze ty tez powtorzylas bete. trzymam kciuki za korzystny przyrost.

ja krew oddalam wyniki standardowo po 15.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry