Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dodatek, dostałam ofertę pracy, i niestety nie mogę jej przyjąć przez procedurę
Wiem, że są marne szanse na ciąże, ale są, nie mogę ryzykować
Migotka, trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję;-)
Jeszcze dziś i jutro stymulacja, o ile okres dostanę. Normalnie nie wierzę:-)Dziś 3 dzień na diecie bezglutenowej i słodyczy i już cała chodzęNa dodatek, dostałam ofertę pracy, i niestety nie mogę jej przyjąć przez procedurę
Wiem, że są marne szanse na ciąże, ale są, nie mogę ryzykować
![]()

Niestety miałam podobnie, tyle że bez krwawienia.:-(Masakra, dziś dzień który najlepiej wykreślić. Z rana dostałam mocnego bólu podbrzusza, zaraz potem krwawienie z skrzepami. Pojechałam do kliniki zrobiłam bete i progresteron, na wynik i konsultacje musiałam czekać do 13. I tak beta 11 (w pon 21) pro 19, lekarz kazał odpoczywać i brać dalej leki i powtórzyć bete w piątek,. Chyba już po wszystkim
MASATRA
Nie wiem czy to ma sens, już nic nie wiem

nie jestem lekarzem więc nie powiem że zalecenia Twojego dr sa błedne ale przyjęto że najlepsze dla starających się jest TSH do 1,5 a inne źródła że nawet do 2,5. Chyba że masz jakieś inne jednostki w badaniu