lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
anja
bo moj nie ma plemnikow to raz. dwa - bez seksu sie nie da
wiec oczekiwanego numeru nie bedzie
bo moj nie ma plemnikow to raz. dwa - bez seksu sie nie da
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To moj ulubiony owoc w ostatnim czasie hehe,dzien bez arbuza to dzien stracony ;-) Moje samopoczucie bez zmian
Dzidzius coraz bardziej sie rozpycha hehe.Moj M kiedys patrzal mi w oczy....albo na tylek
A teraz to ma wzrok w okolicach brzucha hehe,a jego dzisiejszy tekst zostal tekstem miesiaca ...."ale Cie wybrzuszylo"
Znaczy to,ze brzuch juz mi powoli widac.Ehhhh ci faceci hehe.czarnykot
ja bez arbuza ostatnio to też ani rusz !!

konwalia79 - tak samo mówi lekarz, że powinna się torbiel wchłonąć sama. Jak dużą miałaś? Bo moje są spore na 6cm. No i kiedy Ci się wchłonęły, po pierwszej@? Jakoś nie potrafie się nie przejmować, wkurza mnie wszystko. Na dodatek w szpitalu nic mnie nie bolało a jak przyszłam do domu to czuję taki delikatny ból podbrzusza i troszkę z tyłu..krzyże. Ile to wszystko będzie trwało? Chyba jestem cholernie niecierpliwa![]()
Więc głowa do góry, zakładam, ze u Ciebie będzie tak samo :-) Aczkolwiek wiem jak to wkurza. Też już miałam serdecznie dość, ciągle coś szło nie tak (poronienie, problem z samoczynnym oczyszczeniem organizmu, zabieg, torbiel) - ale już jest wszystko ok. Wydaje mi się, że bardzo szybko doszłam fizycznie do siebie po zabiegu. Dość szybko dostałam @ I teraz jestem już myślami przy transferze :-) Cały czas trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam pozytywne wibracje