reklama

Kto po in vitro?

Hessiątko, to zdrobnienie bardzo mi się podoba:-)
A własnie Hess, jakoś niedługo wyniki kariotypów?
Nie mówię, że do trzeciej stymulacji nie podejdę, ale napewno to będzie za parę miesięcy. A może naturalsik się trafi jakimś cudem:-)
Jestem niezmiernie ciekawa, czy te moje jajca się poprawiły od szprycowaniem się DHEA, czy będzie powtórka z rozrywki:sorry:
Jeszcze kilka dni i się dowiem:-)

reklama
kikifish ehhh byleby do piątku, to się uspokoisz na jakiś tydzień, jak dobrze pójdzie. Potem stetoskop w domu i codziennie bym słuchała serduszka, czy biję :-p Ale to już chyba przesada.

Ostatnio poszłam do gina cytologię zrobić. No i pierwszy raz było mi tam źle ..w poczekalni same ciężarówy i ja jedna... Jeszcze gdyby mi nie zależało, a ja walczę o ten brzuszek, chciało mi się stamtąd wyjść i nie wracać już nigdy...

Nie ma to jak się wygadać i zrzucić z siebie ciężar. Ledwo skończyłam do Was pisać i @ przylazła. Cieszę się, że jest chociaż nadal jestem obrażona, że tak późno. Bo teraz to już raczej nic sie nie zmieni. Transferu nie będzie. Szkoda, że się nie wyżaliłam we wtorek:tak:
Ja Cie Pamiętam :-)
Trzeba było najpierw pisać na forum to pomogłybyśmy z tą @ :tak:Nie no żart. :tak:Fasun będzie dobrze. Teraz to wszystko się uda jak należy. Jak nie teraz to w następnym cyklu. Możesz być w ciąży wiec cała reszta to tylko kwestia czasu. Wtedy twoją ciąża zabrakło szczęścia. Myśle że Twoje Aniołki czuwaja nad Wami ;-) Będzie dobrze!!
Przyznam że myślałam o Tobie. Bardzo się cieszę że wróciłaś do gry!!!!!:-)

sykatynka oooo czad urządzonko:-p

Fusun 3mam kciuki za stymulacje, czasem jak wszystko idzie pod górkę to potem w jest tylko dobrze:-)

calineczkaa
na pewno pomoże to DHEA, B12 i reszta cudów :-p jak zaskoczysz teraz to odkupie od Ciebie resztę DHEA:-p

Ewcia tak sobie myślę, zrób jeszcze raz dzisiaj badanie progesteronu. Jego badanie jest bez celowe, bo jest uwalniany pulsacyjnie w ciągu dnia i następne badanie może Cię uspokoić...

edit: chyba że było to crio na cyklu bezowulacyjnym.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry