Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba zaczyna mi się jakaś infekcja. Jadę jeszcze dzis wieczorem do kliniki żeby mnie sobie lekarz obejrzał i dopiero wtedy zapadnie decyzja co ostatecznie robimy...Już mnie powoli siły opuszczają:-( Jak to wszystko będzie się tak z miesiąca na miesiąc przesuwać to zeświruję...Nic, zobaczymy co powie lekarz...kurcze, ale moze to nic powaznego-> daj koniecznie znacHej Dziewczęta! Ja mam dziś załamkę...Nie wiadomo czy odbędzie się mój transfer, który mam zaplanowany na jutroChyba zaczyna mi się jakaś infekcja. Jadę jeszcze dzis wieczorem do kliniki żeby mnie sobie lekarz obejrzał i dopiero wtedy zapadnie decyzja co ostatecznie robimy...Już mnie powoli siły opuszczają:-( Jak to wszystko będzie się tak z miesiąca na miesiąc przesuwać to zeświruję...Nic, zobaczymy co powie lekarz...

To taka ostatnia chwila słabości :-)