reklama

Kto po in vitro?

Konwalia - ja po prostu się powtórze. NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO!!!!!!!!!
Nie może być tak, że cały czas będziemy mieć pod górkę! W końcu i dla nas zaświeci słoneczo. I tego się trzymajmy. Gdyby nie to - oszalałabym. Nikt za nas w to nie będzie wierzył:) A transferek się odbędzie i zleci to jak cholera!
aniija - tak po cichutku gratuluję:) to Twoje pierwsze podejście?
czarnykot - lecą te tygodnie szybciutko, więc do lipca też zleci. Super że u Ciebie wszystko dobrze i ciąża przebiega prawidłowo:) Jak dla mnie to już chciałabym żeby był lipiec albo sierpień najlepiej. Myślę, że wtedy będzie się coś u mnie działo:) Niestety też mi się dłuuuuży.
ptencer - pozdrawiam Cię kochana, gratuluję świetnego samopoczucia i trzymam kciuki za dalsze tygodnie.

Pozdrowienia także dla bzzzz, winki i zuzanki której dawno u nas nie było:)

reklama
Hejka!
anija ale super :-) oby kreseczka była jak najciemniejsza z dnia na dzien..

ja w pon przestałam w koncu krwawic wiec jutro albo w piateczek lece zrobic cyto...i mam nadzieje, ze wynik bedzie oki

Konwalia79 tak trzymaj!!! na tem miesiąc oderwij się od spraw in vitro,zajmij się przyjemnymi sprawami,spotkania,kino,kosmetyczka.Będziesz czuła się fizycznie i psychicznie lepiej:-)
Dzisiaj dzwonili do mnie z kliniki,z 9 komórek 6 się zapłodniło:-) jutro mam embriotranfer:-)

anija-również po cichu gratuluję
kasia -super wynik
dziewczyny mam pytanie odnośnie badania nasienia, a dokładniej morfologii plemników, mój mąż robił badania i plemniki o prawidłowej budowie wyszło 0 (norma powyżej 14%), plemniki o nieprawidłowej budowie główki-100%:szok:, a ruchliwość - ruch postępowy szybki 12,3% (norma>25%), normalnie :szok: sama niewiem co o tym myśleć, już zaczęłam brać antyki czy znowu się wszystko przesunie:confused:

Kasia_30 - trzymam kciuki za jutrzejszy transferek :-)
anija - też po cichutku gratuluję :-)
anowi32 - nie wiem co ostatecznie wynik badań Twojego męża oznacza, więc nie pomogę. Mój maż miał 97% nieprawidłowych i nikt nam nie mówił o jakichkolwiek ograniczeniach czy przeciwwskazaniach...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.
anija - bardzo sie ciesze,ze Cie sie udalo. GRATULUJE !!!
anowi32 - Moj Maz ma plemniki o ruchu postepowym szybkim- 15%, wolnym-35%. Stwierdzono terazoosperme. Bylismy na konsultacji. Lekarz powiedzila,ze nie widzi przeciwskazan do in vitro lub isci.
Kasia_30- bardzo ladny wynik,trzymam kciuki za jutrzejszy transfer.

ANOWI32 Czy u Twojego Meza rowniez stwierdzono terazoosperme ?

Ostatnia edycja:
jeszcze nie dziekuje dziewczynki i nie swietuje bo jutro rano dopiero ide na oficjalny wynik do kliniki i dopiero jak tam mi powiedza to ....to nie wiem chyba zwariuje ze szczescia! tak tak mam nadziej ze to juz koniec zlej passy i teraz juz tylko same dobre wiadomosci!
Asiiek bedzie ok! teraz juz bedzie ok:) tego sie trzymamy!
Kasia wynik rewelacja teraz zabieraj swoje malenstwo do domku i trzymamy kciuki za udany transferek:)

dziewczeta dzieki za wiruski- ja lapie za kazdym razem tak wiec mam nadzieje ze niedlugo tez podesle troche innym! no wiec teraz glowa do gory i tylko pozytywne nastawienia bedzie juz dobrze. hehe latwo mowic....a na sama mysl o jutrzejszej wizycie rece mi sie poca!

reklama
aniija - Nie denerwuj sie. Jutro tylko powtorza test,ktory Tobie wyszedl pozytywnie. :-)
ptencer- Jak sie czujesz ? Czy juz masz zaokraglony brzuszek ? Czy wybraliscie juz imiona dla blizniakow ? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry