• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

bkasia i kasia_30 ...mocno trzymam kciuki aby maluszki z Wami zostały :-)
bkasia a jak sie czujesz? jakies objawy, przeczucia??

Czuje się dobrze, bolą mnie cycochy ale teraz to już da się wytrzymac najgorzej było dwa dni po transferze i od czasu do czasu pobolewa brzuch i jajniki ale ogólnie jest ok :tak:mysle pozytywnie:tak:

reklama
czarnykot
też łudziłam się że po 12 tyg przejdą mi mdłości, na mięso patrzeć nie mogłam, nie było mowy żeby go nawet usmażyć, bo kończyło się toaletą......i trwało to niestety bardzo długo bo przeszło dopiero w 5 miesiącu tak gdzieś koło 18 tyg a i teraz jeszcze zdarzy mi się zwymiotować

Czesc.
kasia_30. Bardzo sie ciesze,ze jestes juz po transferze :-) . Jak sie ogolnie czujesz ? Czy od dzisiejszego dnia zaczniesz stosowac progesteron ? Trzymam mocna kciukasy za Ciebie i Twoje dwa malenstwa :-) :-)
Dbaj o siebie,odpoczywaj.
Pozdrawiam goraco.:-)

Witam
Dziewczynki bardzo dziekuję za miłe słowa,przydadzą się:-)
Ogólnie czuję się dobrze,po transferze troche pobolewał mnie brzuch,ale minimalnie.
Ja miałam podane zarodki w 3 dobie,w poniedziałek mam dzwonić do kliniki czy pozostałe zarodki osiagnęły stadium blastocysty,wtedy się je zamrozi.

kasia i bkasia - tez trzymam kciuki!

dzis juz oficjalnie JESTEM W CIAZY :-)
27.05 idziemy zobaczyc nasze malenstwo!!!
tak wiec kobietki jak obiecalam przesylam ciazowe wiruski lapac!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasia i bkasia - tez trzymam kciuki!

dzis juz oficjalnie JESTEM W CIAZY :-)
27.05 idziemy zobaczyc nasze malenstwo!!!
tak wiec kobietki jak obiecalam przesylam ciazowe wiruski lapac!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hura!!!! Gratuluję!!! Teraz już głośno i oficjalnie :-)

To ja też troszkę 9-cio tygodniowych wirusków podeślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniija gratuluję:-) super,ze się udało!!!

Dziewczynki powiedzcie mi czy dobrze zrobiłam,ze posłuchałam lekarza i zgodziłam się na transfer 2 a nie jak chciałam 3 zarodków?
trochę sie boję,że 2 to za mało...:-(

Witajcie dziewczyny,
aniija - gratulacje!!! Gdzie się leczysz w uk ?
Trzymam kcuki za wszystkie pozostałe dziewczyny i pozdrawiam!!!

Anija-> gratulacje, super, ze sie udalo:-)teraz dopiero Kochana zaczna sie nerwy:-), od wizyty do wizyty:-)
Kasia_30-> ja uwazam, ze trnsfer 2 zaodkow to b.dobre rozwiazanie, 3 wydaja mi sie za duzo. Co by bylo gdyby wszystkie 3 sie przyjely i jeszcze sie podzielily?:-)Blizniaki to juz duze obciazenie dla organizmu, a co mowic jescze wiecej. Trzymam teraz kciuki za pozytywna betke.
Ja mialam wczoraj wizyte u lekarza i moje male kruszynki juz maja po 8 cm i wszystko jest z nimi jak najlpiej. Strasznie sie ciesze i przesylam wiruski z 15 tygodnia

reklama
Anija no to SUPER!!!!!! Jeszcze raz gratuluje i zycze spokojnych 9 mieisiecy..to był pierwszy raz?ptencer - 8 cm wow!! jakie są juz duze :-):-) superasnie!!
kasia_30 ptencer ma 100% racje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry