reklama

Kto po in vitro?

Aniija gratuluję
biggrin.gif

ptencer super że tak ładnie rosną :tak:

reklama
kasia_30 jak się czujesz po transferze? jak Twoje zarodki, zostały? jeśli chodzi o ilość podanych zarodków, to 3 zarodki żadko sie przyjmują ale bezpieczniej jest zapodać 2. jednak ja spotkałam w klinice dziewczyne która z podanych 3 ma synka i teraz transferowała 4 ostatnie zarodeczki. ja tym razem też podam 3 zarodki ale ty jestes jeszce młodziutka i napewno tym razem ci się udało:) trzymam kciuki

bkasia dzięki za pamięć:) pisz jak się czujesz, ile miałaś podanych zarodków i w której dobie? zarodeczki Ci zostały? trzymam kciuki mooooocno:)))))))

aniija serdecznie gratuluje, trzymam kciuki za kolejne miesiące:))))

anja a Ty kiedy próbujesz ?

Kochane dziewczynki dziekuję wam wszystkim za słowa otuchy,macie 100% racji,jestescie takie mądre i macie takie duże doświadczenie:-)
Ja po transferze czuje sie dobrze,wczoraj pobolewał mnie brzuch,ale dzis jest ok.13.05 mam zrobic badanie hcg

kasia_30 jak się czujesz po transferze? jak Twoje zarodki, zostały? jeśli chodzi o ilość podanych zarodków, to 3 zarodki żadko sie przyjmują ale bezpieczniej jest zapodać 2. jednak ja spotkałam w klinice dziewczyne która z podanych 3 ma synka i teraz transferowała 4 ostatnie zarodeczki. ja tym razem też podam 3 zarodki ale ty jestes jeszce młodziutka i napewno tym razem ci się udało:) trzymam kciuki

bkasia dzięki za pamięć:) pisz jak się czujesz, ile miałaś podanych zarodków i w której dobie? zarodeczki Ci zostały? trzymam kciuki mooooocno:)))))))

aniija serdecznie gratuluje, trzymam kciuki za kolejne miesiące:))))

anja a Ty kiedy próbujesz ?

Trzymaj mocno , kciuki zawsze potrzebne :tak:
Ogólnie czuje się dobrze, wiesz takie małe dolegliwości jak ból brzucha, jajników, czy cycochów ale na to działa nospa i paracetamol :tak:miałam podane dwa zarodki pierwszej klasy w drugiej dobie ;-)pobrali 15 pęcherzyków zapłodniło sie osiem czyli powinno zostać 6 ale to sie dowiem dokładnie dopiero 11 kwietnia

ANIJA gratulacje wielkie:-D.!!
Ja kochane od wczoraj gonal podaje a na srode mam pierwsze usg i juz nie moge sie doczekac ostatniego etapu !!!!!!
Ale nas bedzie duzo w maju bo oczywiscie wszystkim nam sie uda sciskam i kciukasy trzymam za wszystkie!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry