reklama

Kto po in vitro?

alaT- tak stwierdzono teratozoospermię i asthenozoospermię, a dotąd myśleliśmy że nasz największy wróg to wrogość śluzu, mąż kiedyś kiedyś robił badania i było ok, a przed IVF lekarz nie skierował na powtórne badania, ale co tam pokonamy i to :-)

reklama
Witajcie,
wyemitowali w TVN-ie program o fundacji "Cud in vitro", wprawdzie stronka fundacji jeszcze nie działa, ale to kwestia czasu. Wspaniała sprawa- wszyscy, których problemem w podejściu do in vitro są pieniadze, mogą skorzystać z pomocy tej fundacji. Warunek taki, że nie pozostaje się anonimowym, bo wpłacajacy pieniądze mają dostęp do informacji, której parze pomagają. Tak czy inaczej fundacja jest i przechodzi proces rejestracji, by móc legalnie działać.

Strona portalu www.cudinvitro.pl

ANOWI32. Uwazam,ze lolitka200 ma racje,ze powinnas przystapic do ICSI !!!! Nie martw sie. 'Glowa do gory " :-)
wera86 Dziekuje za wiadomosc o fundacji. To wspaniala nowina. Ja na pewno nie mam szans....ale inne malzenstwa tak...
Dziekuje,ze pomylalas o Nas.:-)

konwalia 79 - w lutym miałam criotransfer, i od 8dc brałam 2*encorton i 1*acard, następnie od 13dc 2*estrofem , 14dc jednorazowo zastrzyk ovitrelle podskórnie od 15dc 3*duphaston i 2*luteinę i 17dc criotransfer dwóch zarodków 4 I-II. niestety nieudany . w maju podchodzę do drugiego criotransferu i mam nadzieje że tym razem moje śnieżynki zostaną ze mną czego i Tobie życzę z całego serca.

Witam,ja już jestem po transferze 2 zarodków:-) chciałam transfer 3 zarodków,ale lekarz powiedział,że może być ciąża bliżniacza,a nawet trojaczki,wiec przy mojej drobnej budowie ciała miałabym problem donosić taką ciążę.

reklama
kasia30 kciuki zacisniete :tak: Teraz dbaj o siebie i wyleguj na kanapie ile sie da :tak:

bkasia82 u mnie bez zmian.Przedluzylam zwolnienie i jutro sie dowiem na jak dlugo. Strasznie mnie cofa dzisiaj,az lzy w oczy nachodza,ale jak dotad pawia jeszcze nie puscilam;-) Odrzucilo mnie od miesa,nie moge nawet patrzec na surowe,a juz nie wspomne o zapachu.Takze na obiadek ziemiaczki z sosem i surowka juz od kilku dni.Oprocz tego jem prawie wszystko. A mdlosi masakra,odliczam dni do 12 tygodnia i mam nadzieje,ze przejda :tak:

Pozdrawiam was wszystkie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry