bunieczek29
Fanka BB :)
Ja tez ostro biore sie za siebie i zaczelam od chirurga naczyniowego. Chodze do niego juz kilka lat chociaz ostatnio zrobilam sobie przerwe 2 letnia. Kilka lat temu mialam maly wypadek na kuligu i pekla mi kostka tzn odlamek powstal po uderzeniu i mialam zalozona szyne. Po tygodniu noga spuchla i byla jak balon. Okazalo sie ze mam zakrzepice zyl i to dzieki pani doktor z pogotowia bo nie dala mi lekow przeciwzakrzepowych w tym samym czasie bralam antyki. Teraz we wtorek mam wizyte u chirurga bo jestem po usg zyl i w piatek jade do warszawy do kliniki zrobic badania czy ta zakrzepica byla zwiazana z urazem a lekarz tak mysli bo w rodzinie nikt nie chorowal czy genetycznie.
Wiec kate wpisz mnie na 10.02 na wizyte do naczyniowca oraz ginekologa na podglad podwozia a na 13.02 na badania genetyczne( a co tez chce byc w kalendarzu: -) )
Wiec kate wpisz mnie na 10.02 na wizyte do naczyniowca oraz ginekologa na podglad podwozia a na 13.02 na badania genetyczne( a co tez chce byc w kalendarzu: -) )
teraz pije herbatke z imbiru mandarynki i miodu. ale moge przyznac ze dzisiejszy dzien jest najgorszy, bardzo juz mnie boli gardlo. nie wiem czy jednak nie skonczy sie to antybiotykiem. wytrzymam do poniedzialku.i jak sie przez weekend nie poprawi to antybiotyk wezme
.To ze tesc powoli nas opuszcza ,bylo jasne od miesiecy mial 89 lat i dla niego to bylo najlepsze co moglo go w tej chwili spotkac .Znany byl z "wycinania nam numerow" .Wczoraj tez mu sie udalo...A ja musze dzisiaj troche wrocic do normalnosci.
" dlatego prosto do dzieciakow:-) Problem w tym,ze po godzienie ,czuje i widze ,jak to wszystko ze mnie wyplywa i zastanawiam sie nad sensem tej calej akcji.Macie jakas dobra metode???
teściów już nie mam. A co za tym idzie moje dzieko-dzieci nie będą miec długo dziadków-bo moi nie w takim późnym wieku ale schorowani:-(
w poniedziałek idę na betę, homocysteinę i tSH ale wyniki na następny dzień