reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate23, bardzo szlachetną pracę masz;-)Z chęcią bym to samo robiła, a nie parzyła kawę (i nie tylko). W ogóle nie realizuję się zawodowo i na dodatek nie wychodzi mi in vitro.

Ja po 6 latach pracy mam wypalenie zawodowe, ale to tylko dlatego, że nikt z kierownictwa nas nie docenia, ani nie chwali a mamy coraz gorsze przypadki podopiecznych:wściekła/y: kiedyś biegłam tam jak na skrzydłach, a teraz jak pomyślę niedzieli bo mam popołudnie po ponad tygodniowym L4 to już mnie telepie:sorry:

calineczkaa - a pamiętasz mój przypadek? Też miałam po taaaakim czasie estriadol 500, a jak mi zapodali konkretną dawkę to dobiłam do ponad 7000. nie przejmuj się kobieto, dobrze będzie, w poniedziałek już będziesz miała piękne pęchole, wszystkie dojrzałe, w sam raz 6 i dobrej jakości. Poza tym, może jeszcze z 1-2 Ci podrosną do poniedziałku. Ucz się na mnie, że z beznadziejnego estriadolu robi się super wynik ;)

Kiki masz pracę moje mrzenie. Wiem ze na pewno ciężka ale jaka szlachetna. Gdyby mi się lata wróciły i mogłabym jeszcze raz wybierać szkoły to właśnie pielęgniarstwo albo lekarz ale onkologia chirurgia. Praca w domach opieki tez super.ehhhh a mnie do handlu ciąglo dziadek nas wszystkich handlem pozarazal swoje dzieci i później nas wnuki. A teraz w handlu to dramat.

Kikifish gratulacje to musiał być piękny widok i dźwięk. Zdrówka życzę dla kropcia i mamusi.
Ewciahcg fantastyczna wiadomość dobrze ze z maluchem wszystko dobrze. Również zdrowka dla was.

Dziewczynki, a w przypadku transferu mrozaczkow mniej więcej w którym dniu cyklu się go robi?

Też mnie to ciekawi bo w tym cyklu crio mnie czeka,:-D kojarzy mi się coś że ok 18-20dc ale nie jestem pewna???:tak:

co do pracy to mnie też kręciło pielęgniarstwo, ale jakoś studia wyszły pedagogiczne, a i tak wylądowałam w DPSie, na dodatek w strefie budżetowej :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry